Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen alkoholt ihatok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen alkoholt ihatok, hogy még felálljon?

Figyelt kérdés

Jövő héten lesz egy házibuli, amit a barátnőm barátnői tartanak, és én is ott leszek a barátnőmmel. Arra lennék kíváncsi, hogy milyen alkoholt ihatok, ha utána le szeretnénk feküdni. Hallottam ilyeneket, pl. a sok pálinkától nem áll fel. Tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Előre is köszi :)

2009. júl. 19. 02:09
 1/9 anonim ***** válasza:

embere válogatja. a többség a sok piától bealszik, nem lesz erekciója. meg kell húzni egy határt. tapasztalatom szerint, ha a barátom veszem alapul, számoljunk mondjuk 9től hajnali 4ig megiszik 6 sört, 6 töményet de közben azért mászkál jobbra-balra....szóval miközben iszik, azért mozog is, tehát nem üti ki magát annyira..na neki ilyenkor van, hogy 1 órán át tartó erekciója van. ugyanakkor valaki ennyitől már elájul és az erekcióig sem jut el. tőled függ, hogy mennyire ismered azt, hogy a tested hogyan reagál az alkoholra.

20/L

2009. júl. 19. 02:14
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudsz annyit inni :) Ahhoz hogy ne álljon fel 1. gyógyszer, vagy 2. alkoholistának kell lenne :) szóval napi 4-5 db fél literes beloe voda :) sztem nem fogsz annyit meginni, hogy kb 1-2 éves alkoholizmusnak megfelelő menniységűt :) nyugodtan piálj, de az ovszert ne feledd!
2009. júl. 19. 02:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Igazából nem fogok berúgni, vagy sokat inni. Csak a többiek isznak, illik nekem is meginni egy két pohárral a társaságban. Csak arra lennék kíváncsi, hogy mondjuk melyik ital lehet potencianövelő, esetleg fordítva...
2009. júl. 19. 02:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha teheted igyál vörösbort! :)
2009. júl. 19. 02:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Az jó erre? :D Mármint hogy tény hogy nem üt, de az potencianövelő hatású lehet? Most lehet hülyeséget kérdeztem. :D
2009. júl. 19. 02:27
 6/9 anonim ***** válasza:
64%

vmelyik elözönek: van az a piamennyiség, amitöl nem áll fel. ez már a hányás határánál lehet.

a vörösbor pedig hosszutávon biztos hogy potencianövelö, mivel segiti a vérképzést, és értisztitó. ezért is ajánlják, hogy naponta 1-2 dl-t igyunk meg :)

2009. júl. 19. 07:04
 7/9 anonim ***** válasza:
6%
szerintem hagyd ki a bulikat, és legyél végig a csajoddal! Sokkal egészségesebb megoldás, mind idegen csajokat bámulni! Úgyis a tiédet akarod a végén megdugni, nem?
2009. júl. 19. 07:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát az az igazság hogy emiatt ne idd azt amit nem szeretsz inni. Az alkohol szerintem nem potencia növelő, de értem hogy miről beszélsz. Ami amúgy is jól esik. Amúgy tényleg jó szexelni ha nem ütöd ki magad, van benned, nehezebben mész el. Mert ha olyat iszol amitől elhányod magad biztos hogy lőttek a szexnek. Szerencse is kell hogy bejöjjön egy ilyen. Lehet úgy fog felállni, ha a bnőd felállítja:) de ha egy fél órát dolgozik érte hogy 5 percig állva maradjon akkor biztos megkér hogy inkább aludjatok. Ne felejts el enni sem! Ha szereted a vörösbort tényleg meghosszabbithatja, de ha utálod akkor felejtsd el. Én sörös vagyok, de tudom mit tudok meginni. Ha ritkán iszol, akkor tényleg ne vidd túlzásba és lassan igyad amit iszol, he hirtelen üssön. Főleg a bort csak kortyolgatni szabad óvatosan. És nehogy az italozással összekötött szex miatt legyen terhesség, a védekezést se felejts el!!!
2009. júl. 19. 11:03
 9/9 anonim ***** válasza:
A potencianövelésnek úgy lehet szerepe ha van egy kis gátlás amit le kell küzdeni (és kis italozás után megnő az önbizalom:)). Aki azt irta hogy hagyd ki a bulikat nem értek annyiban egyet hogy a b.nőd is akar bulizni és te is akkor nem lenne célszerű kihagyni. Az első válaszadó 20 éves hölgy irományában van igazság, ezért nem beszélnék mennyiségről és italfajtáról sem, mert nem tudjuk hány éves vagy, hány kiló, milyen gyakran iszol, és még ettől függetlenül is hogy bírod, és még az is eltérhet mindezeken kívül hogy hat valakinek a merevedésére (nem meghatározható szt.tem). Ha kipróbálod sem minden esetben ugyanazt fogod elérni. De ha a barátnőd be tudja vállalni, türelmes típus, ha esetleg nem jön össze mert berugtál és legközelebb bepótoljátok akkor lehet gyakorolni együtt (óvatosan inni). Még az is befojásolhat hogy a barátnőd mit iszik, hogy ő később megy el vagy hamarabb:)
2009. júl. 19. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!