Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom pénztárcájában mindig van 2-3 tampon. Nem turkálok benne, de már láttam. Miért?
Figyelt kérdés
2009. márc. 7. 14:40
11/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Bárki hord magával gumit, az természetes, de ez nem. Végülis remélem, nem kerül ennél cikibb heyzetbe, lehet holnap megkérdem, miért.
2009. márc. 7. 16:49
12/28 anonim válasza:
okéé, kérdezd meg, aztán írd meg nekünk :DD
13/28 anonim válasza:
Jaj, tényleg! Írd már meg, h mit mondott, lécci! :) nagyon érdekel!
14/28 anonim válasza:
huh, erre én is kiváncsi vagyok :)) a tipli volt a kedvencem
17/28 anonim válasza:
Szerintem szórakozott vele... Bár nem tudom, hogy hány éves... :)
De mindenképpen írj, ha megkérdezted! :)
18/28 A kérdező kommentje:
Ma reggel átjött hozzám, megkérdeztem miért van nála. Azt mondta, hogy ne szóljak bele, az az ő magánügye, semmi közöm hozzá. Tovább érdeklődtem, mert elég furcsa, hogy nem gumit hord magánál. Erre összepakolt és hazament, pedig úgy volt, hogy holnapután megy. Nem hinném, hogy lesz folytatása. Nincs szükségem ilyen félkegyelmű buzeránsra.
2009. márc. 8. 11:23
19/28 anonim válasza:
Legalább kibújt a szög a zsákból!
Jézusom... De gáz egy pasi lehet (bocsi a kegyetlen őszinteségért, de szerintem te is így látod) :)
Valamit tuti, hogy sumákol, ráadásul nem is tud veled normálisan beszélgetni... Az pedig egy kapcsolat halála, ha nincs kommunikáció!
Egyébkéntki tudja, később még mik derülnének ki róla? :)
Hmm... nahát mennyi furcsaságról hallani... :)
20/28 anonim válasza:
Szent tehén... hány éves hogy ilyenen megsértődött? Beszélgetni nem szokás nála? Teljesen normális hogy téged érdekel miért tart ilyesmit magánál. Ááá biztos gyerek még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!