Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelt már valaki olyan lánnyal akinek nem volt szőrtelenítve a lába?
Az enyém sincs mindig szőrtelenítve - azokban a pillanatokban egyik pasim sem akadt fent ezen - hülyék lettek volna ezért kihagyni egy szexuális élményt. :D Tény és való, hogy ha sima volt a lábam, többet csókolgatták simogatták.
De az is tény, hogy ha egy pasi aranyos és elfogadó volt, és megértette, vannak számomra fontosabb dolgok, mint mindig a lábamat borotválgatni, és nem tett semmiféle megjegyzést, ha nem voltam szőrtelenítve, akkor én is figyelmesebb lettem és többször leborotváltam :) Viszont h avalaki cseszegetett, akkor volt bennem egy csakazértse, ha nem tetszik, odébb lehet állni, stb.
Én nyáron is kínnal szőrtelenítem, mert idegesít, hogy olyan csupasz vagyok. Lábon még elmegy, bár engem az is zavar. De karon! Én már ott nem is szedem, meg máshol se nagyon, mert úgy rosszul érzem magam. Mi vagyok én basszus?! nem vagyok csiga :D
Haveromék sötétben csinálják, hogy legalább ne lássa közben :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!