Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hany eves korotokban csokoloztatok eloszor?
Figyelt kérdés
fiu/ lany eletkort pls irjatok :) .. es hogy jo volt vagy nem :P2009. márc. 6. 20:35
11/20 anonim válasza:
12 évesen:) 1 barátomal:) életem egyik legszeb napja volt:)
L/14
12/20 anonim válasza:
14/L vagyok...sajna még nem.lett volna rá lehetöségem de még nem érzem hogy itt volna az ideje...de azért érdekel h milyen...
14/20 anonim válasza:
lool, mindenki 14-15:D
én 17 évesen:)
20/L
16/20 anonim válasza:
19 éves voltam, esett az eső, megálltunk a patak fölötti hídon... ahogy a filmekben... másfél hónapig voltunk együtt, aztán jött az ősz, a változás, a kollégium, és szakítottunk. 22/L
17/20 anonim válasza:
12 és fél éves lány vok és a múlthéten...és azóta még nem :) de olyan fura...:S de egyben jó is :D
18/20 anonim válasza:
13 évesen egy lánnyal :S Szégyellem nagyon, általában le is szoktam tagadni.
Helyette a következő smárolást szoktam inkább mondani (:
14 évesen, az akkori szerelmemmel ^^ Elég kezdő volt a pasi, meg persze én is, de ennek ellenére jó volt.
Viszont a legjobb a mostani párommal. Vele vagyunk igazán egymásra hangolódva. Így vele a legjobb (:
15/l
19/20 anonim válasza:
14 voltam, és gusztustalan volt...
nagyon rossz emlék.
20/20 anonim válasza:
Én most 12 vok (májusban 13) és már kb 6-7szer smároltam a barátommal aki 14 és naon jo volt:D de az első kb ugy 1-2hete:D lol volt naom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!