Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan jelezzem, hogy tetszik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jelezzem, hogy tetszik?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki rettentően tetszik. Idén végez a suliban és lehet, hogy soha többé nem látom, ha nem lépek. Lehet, hogy esélyem sincs nála, de néha voltak aranyos gesztusai, amiből még nem következik, hogy szimpatikus lennék neki, de jól estek. Nem szeretném konkrétan tudtára adni, mivel nem szeretnék egy újabb csalódást (ha esetleg barátnője lenne vagy nem jönnék be neki). Valamilyen apró női trükköket, praktikákat kérnék, amiből neki leeshet a dolog, vagy sejtheti.

Sajnos nincs tapasztalatom a pasizásban, még annó tizenévesen kezdeményeztem egy fiúnál és mondhatom kinevetett (nem vagyok egy szépség), azóta önbizalmam a béka feneke alatt.

2009. márc. 6. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

De aranyos vagy...

Na, akkor első lépés: önbizalom növelés!

Nem tudom mit értesz azon, hogy nem vagy egy szépség! Ezt hadd a pasi döntse már el, hogy szép vagy-e. Azért mert volt aki visszautasított, ne zárkózz be, nem szabad! Kellenek a pofonok is, én nagyon sokat kaptam, és mindig újra felálltam és mentem tovább.

Nekem is volt egy időszakom amikor nem mertem elmondani az érzéseimet. Aztán egyszer volt egy férfi, akinek szontén nem mertem elmondani. Jóval később kiderült, hogy ő is vonzódott hozzám.... csak tudod akkor már késő volt, mert csak a jéghideg földnek mondhattam volna el az érzéseimet, mert a férfi meghalt rákban. Hónapokig téptem az idegeimet: miért nem mondtam el neki akkor amikor még lehetőségem volt rá?

Nézd, a legrosszabb ami történhet, hogy visszautasít. O.K. nem jöttél be neki! És ha mégis? Tépheted a hajadat, hogy miért nem mondtad el neki! Igaz?

SZóval lépj! És ne akarj műmájer lenni, csak legyél saját magad!

Sok sikert, sok bátorságot, és ne felejtsd el: ÖNBIZALOM! (első lépésként azzal kezdd: igenis szép vagy és kívánatos! szóval negatív jelzőket felejtsd el!)

2009. márc. 6. 20:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Pl Írd meg levélben. Aztán add át személyesen de ne várd meg mig elolvassa. Így nem tud kinevetni és ha te is bejössz neki akkor megfog keresni.
2009. márc. 6. 20:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát tényleg rágódom ezen egy jó ideje. Lehet, hogy tényleg meg kellene kockáztatni, megírni neki. Az egykori pofáraesés óta nem volt bátorságom kezdeményezni soha, ha tetszett valaki, de ezt a fiút nagyon nem szeretném elszalasztani.

2009. márc. 6. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!