Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi tévő legyek, ez egy elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek, ez egy elég nehéz helyzet-számomra?!

Figyelt kérdés
Lány vagyok, és szerelmes vagyok a barátnőmbe. Nem rég ismertük meg egymást.. Kb 2 hónapja. Azt mondta, hogy ő is nagyon megszeretett (de persze csak barátilag).. Tudja, hogy szeretem, bevalottam neki. Jól kezelte, ugyan úgy áll hozzám mint azelőtt.. De el kéne felejtenem :( De hogyan, ha szinte minden nap találkozunk... Azt mondta, hogy semmiképp ne zárkózzak magamba illetve nehogy megszakítsam vele a kapcsolatot.. Nem tudom mi tévő legyek.. Help :(
2011. ápr. 27. 22:21
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Csak én nagyon úgy érzem, hogy szerelmes lettem ebbe a lányba.. Meg előtte is sokat járt az agyam lányokon.. Lehet csak egy fellángolás, kiváncsiság vagy nem tudom. Majd meglátjuk. Azért remélem elmúlik. Amúgy nem leszbi lennék, hanem biszex.
2011. ápr. 29. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!