Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Hülye kérdésem volna de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hülye kérdésem volna de érdekel. Többi lent? .

Figyelt kérdés

ha az utcán meglátsz egy nagyon csúnya dagadt lányt : mire gondolsz?

pláne ha úgy van öltözve ami nem vmi előnyős,?..

2011. ápr. 27. 21:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
31%
igénytelen, és nem tesz ellene semmit, mert el is fogadja magát (ha nem valami előnyösen öltözködik)... mindenből ki lehet hozni a legjobbat, és ha egy csaj kövér, csak arra tudok gondolni, hogy igénytelen, nem tesz az egészségéért. Még szánalmasak is az ilyenek, mert legtöbbször a súlyukkal "védekeznek", ezzel próbálnak meg szeretetet kicsikarni a másikból, vagy lelkiismeret furdalást okozni... bár nagyon sok kövér lánynak gyönyörű arca van, de a súlyukkal akkor is kezdhetnének valamit. 19F
2011. ápr. 27. 23:20
 12/15 anonim ***** válasza:
27%
Én olyankor röfögök néhányat... :)
2011. ápr. 27. 23:33
 13/15 anonim ***** válasza:
27%
Arra gondolok, hogy ha én tudtam fogyni 28-30kgt, akkor ő miért is nem? Aztán elfordítom a fejem mert nem bírom a látványt
2011. ápr. 27. 23:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Hirtelen arra gondolok, hogy biztosan nagyon szarul érezheti magát, hogy ennyire dagadt. Mit takar az, hogy nem valami előnyös? Mert ha mondjuk több számmal kisebb ruhát, hogy az elég nevetséges.

De minden utcán velem szembe jövő emberről rosszat feltételezek, a kinézete miatt, úgyhogy a kövérek nem kapnak tőlen megkülönböztetett figyelmet.

2011. ápr. 28. 03:13
 15/15 A kérdező kommentje:

köszi szépen fiúk lányok

értelmes válaszokat kaptam

és mindenki normális és nem bunkó válaszokat írt.

2011. ápr. 28. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!