Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek közömbös irántam avagy sem?
Figyelt kérdés
Van egy lány középiskolából aki nagyon szeretek,én elmondtam neki,sokat beszélünk MSN en,azt mondta hogy nem akar tőlem semmit.De ha meglát akkor nagyon gyakran néz engem,feltűnően szemezik velem.Ha osztálytársnőjével beszélek kint a folyosón és meglátja akkor rögtön oda jön,pedig ha egyedül lát akkor nem jön oda,csak néz maximum...MSN-en van egy olyan progim ami megmutatja hogy ki mennyi ideig nyitotta meg az ablakom,nem sokáig volt fent ez a progi de ő 4 alkalommal volt fent ezen idő alatt és 3 alkalommal megnyitott ebből amikor direkt nem írtam rá!Persze azt állította hogy csak "véletlenből" meg később le is tagadta!Na de ezek a dolgok pár éve voltak mielőtt befejeztem volna a sulit ő letiltott MSN-ről,és egy évig nem is beszéltünk aztán megláttam a myvippjén egy idézetet amiről azt gondoltam hogy nekem is szólhat még pedig valahogy így szólt: "Ha van egy szív mely érted dobban,szeresd őt mindenkinél jobban mert ki tudja lessz e idő mikor fáj a szíved érte de már késő" és ezután nem sokkal visszatiltott MSN en és újra beszélni kezdtünk.Közbe lett neki facebook is ott volt egyszer hogy "ölelést" küldött... na mind1 lényeg hogy most érettségizik és ideges miatta és olyanokat vágott a fejemhez hogy "az sem érdekel hogy létezel" "meg egyátalán nem is érdekelsz" stb.... Na de annak sztem semmit értelme hogy egy év után visszatiltson azért hogy ezt elmondja!Szerintem nem őszinte velem!Ezt amúgy az osztálytársa is megmondta akivel beszéltem!NA MOST SZERINTETEK MI AZ ÁBRA?2011. ápr. 27. 20:19
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy csak nehéz a természete. azt próbáld meg elfogadni, adj neki időt, és mutasd felé h akarod őt, de ne rámenősen, csakúgy visszafogottan. Először nem fog majd akarni semmit, de ha látja h milyen vagy akkor idővel igent mond neked :) Am mi annak a proginak a neve, ha szabad kérdeznem? nekem is kéne ;)
2/5 A kérdező kommentje:
Üdv! A neve MSN Discovery, de sajnos most már csak akkor működik ha fizetsz érte mivel fizetős program lett :S Hát már négy éve udvarolok neki,és amíg úgy érzem hogy van 1% esélyem addig nem adom fel bejelölt a tesója Facebookon nemrég (16 éves lány)majd megkérdem hogy ő mit gondol,bár szerintem falazni fog a nővérének,de azért egy próbát megér! :)
2011. ápr. 27. 20:30
3/5 anonim válasza:
Köszönöm a választ :). A testvére tuti h falazni fog neki, de használd közvetítőként, még hasznod is lehet belőle. Találkozgassatok, először csak barátilag aztán ha látod h kedvel kérdezd meg h nincs-e kedve egy randihoz.
4/5 A kérdező kommentje:
Nincs mit! :) Hát írtam neki levélbe de nem válaszolt... most egyenlőre hagyom hogy lemenjen az írásbeli aztán hátha lenyugszik egy kicsit. Vagy egy hónapja volt hogy beszéltünk nagyon kedves volt meg minden,mondta hogy megy törit tanulni majd még utána beszélgessünk... aztán mikor visszajött már nem egészen olyan volt mint előtte...inkább leléptem mert csak összevesztünk volna....Sajnos ha ideges akkor nagyon undok és néha bunkó is tud lenni de amúgy meg nagyon aranyos egy rossz szót nem tudna mondani...Na mind1 majd még próbálgatom elhívni hátha igent mond legalább egy baráti talira.
2011. ápr. 27. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!