Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok! Ilyen helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Renesmee18 kérdése:

Fiúk, lányok! Ilyen helyzetben mi a legésszerűbb?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akibe beleszerettem. Egy gimibe járunk, ő 10.-es és meg 9. Egyik kötelező kiránduláson ismertem meg. Úgy vettem észre, hogy tetszem neki. Bejelöltem facebookon, de nem jelölt vissza. És most nem tudom eldönteni, hogy mit tegyek. Menjek oda hozzá és kérdezzem meg?

Válaszotokat előre is köszönöm.

2011. ápr. 27. 16:21
 1/8 anonim ***** válasza:
kerdezd meg:)
2011. ápr. 27. 16:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nem jelölt vissza,szerintem egyértelmű,h nem akar (meg)ismerni:/
2011. ápr. 27. 16:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Jó-jó... De az mi, hogy odaállítok elé:,,Szia, mond csak véletlenül nem tetszem neked??". Így gondoltad:D xD
2011. ápr. 27. 16:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak nem lóg túl gyakran face-en. Várj még, ha tetszel, lépni fog.
2011. máj. 3. 18:48
 5/8 anonim válasza:
Ha tetszel neki, ha nem vissza fog jelölni... Ugyanis ismer...:D Kizárt, hogy ne jelöljön visza :) Idő kérdése, amint lesz gépnél, vissza fog jelölni ;) :)
2011. máj. 3. 18:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj én is így vagyok és énes tom mit tegyek!!4
2011. máj. 3. 19:01
 7/8 anonim ***** válasza:

De ez a helyzet tök jó. Simán odamehetsz hozzá azzal a kérdéssel, "Miért nem jelöltél vissza facebookon?" persze valami kis felvezető, és ne úgy add elő, mintha ez halálos lenne, lazán inkább.

Ha azt mondja, h mert nem volt gépnél, stb.

"Jajj, már azt hittem, nem is kedvelsz"

Na, erre ha szerencséd van, pozitv válasz fog jönni. :P

2011. máj. 3. 19:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)^^
2011. jún. 5. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!