Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van-e joga a párnak belenézni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e joga a párnak belenézni a telefonunkban, leveleinkbe?

Figyelt kérdés

Nekem nem volt hosszabb kapcsolatom egy egy hónaposnál, emiatt őszintén fogalmam sincs, hogy hogy is működik ez. Még mielőtt lett első barátom, úgy hittem, hogy két ember "eggyé válik", azonban már az elején nyilvánvaló volt számomra, hogy ez nem így van; az emlékeim, a tulajdonságaim, barátságaim, élményeim mind-mind az enyémek maradtak, ahogy a másik is ilyen szempontból külön ember maradt. Megvannak a magam dolgai, olyan dolgok, amik - hiába lettünk 'Mi' -, továbbra is csak 'Én' vagyok.

Tudom, a szerelmespárok közelebb állnak egymáshoz, mint bármely más kapcsolat, de nem tudom, hogy a mobiltelefonon lévő sms-im, e-mail-en kapott leveleim nem tartoznak-e továbbra is abba az 'én'-be, ami a másikra nem tartozik. Szerintem nem 'szabad' elolvasni egymás e-mailjeit, sms-it, ha csak a másik direkt nem kéri. (Egyáltalán honnan tudják a jelszavakat?)

A kérdést azért tettem fel, mert sok ilyen kérdés kering gyk-n.

Mit gondoltok? Miket tapasztaltatok?

2011. ápr. 27. 16:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a pár dönti el. Engem speciel nem zavarna ha párom beleolvasna sms-eimbe, vagy e-mailjeimbe. De ugyanakkor megértem azt is, ha ez valakinek egy olyan privátszférája, amit szeret, ha a másik tiszteletben tart.
2011. ápr. 27. 16:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Én mindig megnézegettem barátnőm telefonját, de nem azért mert kutakodtam, csak mittudomén kiment fürdeni, én meg untam magam, és elkezdtem nézegetni, de tényleg nem azért hogy kémkedjek, erről tudott ő is, nem zavarta, nem volt titkolni valója. De másokat biztos zavar, embere válogatja ki hogy áll hozzá. Ha ő nézegette volna az enyémet, nem érdekelt volna. Nekem sem volt titkolni valóm. Csak fogtam és elolvasgattam azokat az üzeneteket amiket egymásnak küldtünk például, és ez jó érzés volt nekem, vagy éppen vicces, sms-től függött.
2011. ápr. 27. 16:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Abszolút nem érdekel, ha megnézi, nincs rejtegetni valóm. A jelszavakat én adtam meg neki.
2011. ápr. 27. 16:34
 4/8 anonim ***** válasza:
A dolognak két oldala van. Egyrészt tényleg nincs joga a párodnak beleturkálni a cuccaidba, másrészt viszont egy igazi kapcsolatban nincsenek titkok.
2011. ápr. 27. 16:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem, semmi joga hozzá egyik félnek. Én ezért nagyon tudok haragudni. Egyszerűen nincs rá mentség.

Az meg egy dolog, hogy a párok közelebb állnak egymáshoz, de ez nem azt jelenti, hogy teljesen feladják az egyéniségüket és a szabadságukat. Egy tökéletes kapcsolatban is van az embernek magánélete és olyan dolga, amihez a másiknak semmi köze.

2011. ápr. 27. 19:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Nyugodtan megnézheti a párom, mondtam neki, sőt a legtöbb jelszavam meg is mondtam neki. -pedig tiltakozott ellene :D

21f

2011. ápr. 28. 21:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Nincs

Fő a bizalom

Egy jó kapcsolat három alapfeltétele:

1. Kölcsönös bizalom

2. Feltétel nélküli szeretet

3. Jó sex

2011. ápr. 30. 18:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Mindenkinek fontos, hogy legyen magánélete.

Akkor nézheti meg, ha a másik mutatja.

Jelszavakat meg nem adunk meg egymásnak.

2011. ápr. 30. 19:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!