Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e joga a párnak belenézni a telefonunkban, leveleinkbe?
Nekem nem volt hosszabb kapcsolatom egy egy hónaposnál, emiatt őszintén fogalmam sincs, hogy hogy is működik ez. Még mielőtt lett első barátom, úgy hittem, hogy két ember "eggyé válik", azonban már az elején nyilvánvaló volt számomra, hogy ez nem így van; az emlékeim, a tulajdonságaim, barátságaim, élményeim mind-mind az enyémek maradtak, ahogy a másik is ilyen szempontból külön ember maradt. Megvannak a magam dolgai, olyan dolgok, amik - hiába lettünk 'Mi' -, továbbra is csak 'Én' vagyok.
Tudom, a szerelmespárok közelebb állnak egymáshoz, mint bármely más kapcsolat, de nem tudom, hogy a mobiltelefonon lévő sms-im, e-mail-en kapott leveleim nem tartoznak-e továbbra is abba az 'én'-be, ami a másikra nem tartozik. Szerintem nem 'szabad' elolvasni egymás e-mailjeit, sms-it, ha csak a másik direkt nem kéri. (Egyáltalán honnan tudják a jelszavakat?)
A kérdést azért tettem fel, mert sok ilyen kérdés kering gyk-n.
Mit gondoltok? Miket tapasztaltatok?
Nem, semmi joga hozzá egyik félnek. Én ezért nagyon tudok haragudni. Egyszerűen nincs rá mentség.
Az meg egy dolog, hogy a párok közelebb állnak egymáshoz, de ez nem azt jelenti, hogy teljesen feladják az egyéniségüket és a szabadságukat. Egy tökéletes kapcsolatban is van az embernek magánélete és olyan dolga, amihez a másiknak semmi köze.
Nyugodtan megnézheti a párom, mondtam neki, sőt a legtöbb jelszavam meg is mondtam neki. -pedig tiltakozott ellene :D
21f
Nincs
Fő a bizalom
Egy jó kapcsolat három alapfeltétele:
1. Kölcsönös bizalom
2. Feltétel nélküli szeretet
3. Jó sex
Mindenkinek fontos, hogy legyen magánélete.
Akkor nézheti meg, ha a másik mutatja.
Jelszavakat meg nem adunk meg egymásnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!