Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen ez az érzés? (Szex)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen ez az érzés? (Szex)

Figyelt kérdés

A Szexre utalok....mármint ha beteszed...nem olyan,mintha nedves lenne,olyan nyers,mintha "nyers hús" venné körül a szerszámot?ilyesmi lenne a kérdésem,hogy a farkadnak milyen érzés!

16/F

2011. ápr. 25. 22:06
 1/5 anonim válasza:
Nagyon jó érzés :D Nem igazán lehet leírni. :D Meg nem csak az a lényeg, h mit érzel a farkadnál. Habár te a szexre kérdeztél rá, de ami igazán jó a szeretkezés. És a kettő nem ugyan az ;)
2011. ápr. 25. 22:07
 2/5 anonim ***** válasza:
hát ha jobban belegondolsz, valóban nyers hús. XD csak nagyon meleg.
2011. ápr. 25. 22:08
 3/5 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy jó hogy minden...de mihez fogható??

Most szeretek egy lányt,és járok vele stb.

már olyan képet is kaptam tőle,mert ő belemenne,csak még nem vagyunk felkészülve...viszont én még várok rá,nem siettetem,de előtte azért meg szeretném tudni,hogy milyen is az érzés,mert már valahogy el is képzeltem,de nem tudom,hogy jó képet alkottam el-e magamban

2011. ápr. 25. 22:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen valóban nyers hús érzése. Ha ki akarod próbálni, van rá mód.

Mondjuk szerezz egy hentestől tehén- vagy disznóhüvelyt, vidd haza és a sütőben kicsit langyosítsd meg. Aztán mehet a móka! A szűkségét te állíthatod, tiszta praktikus. Ja persze fertőtleníteni azért ne felejtsd el előtte valamivel!

2011. ápr. 25. 22:23
 5/5 anonim válasza:

xDDD

Az előző hozzászólás egy kicsit, hogy is mondjam. Nem valami finom xD Sokan azt mondják, hogy hasonlít még a meleg spagettibe ha beledugod. Nem tudom, még nem próbáltam :D De szerintem nem kell ezen filóznod, hogy milyen lesz, mert nagyon jó lesz, hidd el nekem. Főleg ha szereted is a lányt, és ős is téged, akkor lesz csak igazán jó. ;)

2011. ápr. 26. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!