Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen ez az érzés? (Szex)
A Szexre utalok....mármint ha beteszed...nem olyan,mintha nedves lenne,olyan nyers,mintha "nyers hús" venné körül a szerszámot?ilyesmi lenne a kérdésem,hogy a farkadnak milyen érzés!
16/F
Tudom,hogy jó hogy minden...de mihez fogható??
Most szeretek egy lányt,és járok vele stb.
már olyan képet is kaptam tőle,mert ő belemenne,csak még nem vagyunk felkészülve...viszont én még várok rá,nem siettetem,de előtte azért meg szeretném tudni,hogy milyen is az érzés,mert már valahogy el is képzeltem,de nem tudom,hogy jó képet alkottam el-e magamban
Igen valóban nyers hús érzése. Ha ki akarod próbálni, van rá mód.
Mondjuk szerezz egy hentestől tehén- vagy disznóhüvelyt, vidd haza és a sütőben kicsit langyosítsd meg. Aztán mehet a móka! A szűkségét te állíthatod, tiszta praktikus. Ja persze fertőtleníteni azért ne felejtsd el előtte valamivel!
xDDD
Az előző hozzászólás egy kicsit, hogy is mondjam. Nem valami finom xD Sokan azt mondják, hogy hasonlít még a meleg spagettibe ha beledugod. Nem tudom, még nem próbáltam :D De szerintem nem kell ezen filóznod, hogy milyen lesz, mert nagyon jó lesz, hidd el nekem. Főleg ha szereted is a lányt, és ős is téged, akkor lesz csak igazán jó. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!