Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A LEHET szó mégis a férfiaknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A LEHET szó mégis a férfiaknál jelent nemet?

Figyelt kérdés
Mindig azt mondják, ha egy nő azt a szót használja "lehet" akkor úgy gondolja "nem". Én nő vagyok, de ha azt mondom "lehet" úgy is gondolom, nálam ezt egy srác már kétszer eljátszotta, azt mondta lehet majd találkozunk, lehet majd megiszunk egy kávét, de persze nem lett belőle semmi. Mindig olyan kedves, aranyos, akkor most tényleg nem jövök be neki, vagy mi van?
2011. ápr. 25. 17:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogyan hangsúlyozza.
2011. ápr. 25. 17:29
 2/10 Moszuke ***** válasza:

szerintem: ha 2x "pofára ejtenek" az már nemet jelent.. akár fiú akár lány.

a szavakon fölös lovagolni.

2011. ápr. 25. 17:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Jelenthet udvarias nemet is. Ilyenkor kérdezz rá, hogy mitől függ?
2011. ápr. 25. 17:34
 4/10 anonim ***** válasza:

nem a lehet az lehet.

se nem se igen, hanem lehet, vagy talán.

ugyanaz mint csajoknál.

gondolkozz te mire mondod ezeket, ő is arra mondja, hisz ugyanolyan ember.

2011. ápr. 25. 17:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi férfiak magyarul beszélünk. A lehet azt jelenti, h lehet. Abban benne van a nem is.
2011. ápr. 25. 17:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok, volt egy két lány aki akart velem járni elég erősen. Nem akartam megbántani őket, mert nagyon jó fejek, de kizárt lett volna a járás, vagy a vonzalom. Fontos tudni, hogy nem a lehet szó a lényeg, hanem a MAJD!!! Halasztgatás jelent nemet. Kivéve, ha konkrét jelenbeli igérettel társul. Pl.: Majd máskor, holnap vagy holnapután felhívlak, hogy megbeszéljünk(jelen, nem feltételes...megbeszélhetnénk)egy talit. Ok? Szerintem a nők is így vannak vele, azt gondolják, hogy a halogatás, a múló idő gyógyít, elfelejtet. Lehettel nemet mondani nem praktikus, már akinek van rutinja az ilyenben. Szóval a lehet, nálam is lehet. Szóval, majd egyszer randízhatnánk, jó? :D
2011. ápr. 25. 17:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Azért "lehet" mert az egyértelmű "nem" haragot, bosszút is elindíthat! A nemet magyarázni is kellene mert nyaggatják miatta, ehhez sem sok erő van. Így a "lehet" egy kis "időt kérek és majd rá jössz te is" válasz.
2011. ápr. 25. 18:28
 8/10 anonim ***** válasza:

Én csak azt mondom, hogy a lényeg, hogy jövő időben legyen. Lehet, MAJD...stb. Tehát inkább halogatni szoktunk. Az biztos, hogy a lehet-szó elég kiábrándító, mert határozatlan, negatív.

De LEHET, hogy nincs igazam. :D

Egyébbként minden nő hazudik nem?

Az okos nő erre lehet igent mondana... ;) :D

2011. ápr. 25. 20:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Amit a férfi mond, az úgy van. Ha azt mondja, hogy lehet, akkor az azt jelenti, hogy lehet.

TE viszont nő vagy és természetesen kombinálsz. Ne tedd.

2011. ápr. 25. 20:22
 10/10 Moszuke ***** válasza:

fhuhhuu az utolsó mekkora pont:):)

így van.

a lehet az lehet. ennyi.

a férfiállat nem kombinál egyenes beszéddel él mindig, minden körülmények között.

a kevés kivétel pedig erősíti a szabályt.

2011. ápr. 26. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!