Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszélyben a nemi életem?
Sziasztok...
azt nem értem ,hogy mért áll fel folyton a farkam?Napi rendszerességgel szoktam maszturbálni van h 1 nap töbsször van h egyszerse.Folyamatosan fel áll... mit tudtok tanácsolni h csak akkor álljon fel amikor azt ÉN akarom???
nem leszek gyorstüzelő az ágyban ha ennyiszer maszturbálok???(jah és furcsa nagyon pici fehér pontok vannak a makkom körül ezt hogy lehetne eltüntetni? pfujj undorító)
Még biztos fiatal vagy, ebben a korban teljesen természetes, hogy feláll. Az lenne a furcsa, ha nem állna. Majd később nem lesz ilyen, és azt fogod visszasírni.
A fehér pontokat a makkod körül nem lehet eltüntetni, csak lézerrel, de nem is ártalmasak, se nem fertőzőek.
A férfiak egészsége témakörben vagy 100-szor megkérdezték már.
akkor ez majd megnyugszik???
mert sokszor látok olyat tv-be meg máshol h a csaj rázza magát a hapsinak meg ölébe ül mocorog a fenekével és nem áll fel neki...
am csak azért kérdeztem mert a volt barátnőmnél is olyan volt h sétáltunk és paff fullon dudorodik.Alig tudtam takarní :S nagyon égő....
am sztem az vmi gomba... mert kellemetlen szaga is van...
akkor minél lassabban annál tovább bírom majd???
am pattanásokhoz(arcon) nem ért vki?
Igen, minél hosszabb ideig húzod a maszturbálást, annál tovább bírod majd az ágyban is.
A pattanásokhoz meg a kozmetikus ért.
a pattanások meg csak azért érdekelnek mert amikor borotválkozok akkor mindig leszoktam vinni a borotvával :S
meg szoktam "simogatni" :D és akkor is lejönnek de inkább a kisebbek.nem azok a nagy fehérek :S...
szal ezek miatt tiszta lyukas lesz a képem vagy ezek a picik lejönnek maguktól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!