Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Discoban lehet úgy csajozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Discoban lehet úgy csajozni, hogy abból később legyen is valami?

Figyelt kérdés

Eddigi karrierem a discoban:

1.Társaságban táncolunk, elfogynak az emberek összekerülök egy csajjal 5 perc után smárolunk, 20 percig még elvagyunk aztán csá.

2.Hátulról odamegyek a csajhoz elkezdek táncolni átkarolom, megint 5 perc múlva smárolunk megint együtt vagyunk 20 percig és csá.

Nem mondom azt, hogy ez nem jó,mert igazából 1 szót se szólok és már van egy csaj akivel elvagyok,de akkor is ez semmi.

2011. ápr. 23. 20:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hepatitis...
2011. ápr. 26. 01:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Persze,hogy lehet.Egy időben rendszeresen hordtam haza magamhoz csajokat szórakozóhelyről.

De nem vagyok egy nyilvános csókolózó és soha nem támadok hátulról.

Egyébként jól látod.A feltűnő smárolás csak műbalhé,vagyis semmi.Ha utána nem tudod meggyőzni,hogy hazavidd és megdugd,akkor a csajozási technikádat kellene finomítani,javítani.

Egyébként a legtöbb embernek az első lépés a legnehezebb,ezzel meg nincs gondod,uh nézz utána pua oldalakon a további lépéseknek.

2011. ápr. 26. 02:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Én olyan 10%-ot adok rá általában és jószívű voltam. A disco az a hely ahol szinte csak felület alapján csoportosulnak illetve párosodnak úgymond az emberek.
2011. ápr. 26. 03:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát én buliban ha keverek egy sráccal akkor azzal úgy a buli végéig elvagyok. (Kemény egyszer fordult elő ez a buliban keverés Már felvettem vele a kapcsolatot és találkozni is fogunk. Szerintem lehet akármi csak a megfelelő embert kell kifogni.
2011. ápr. 26. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!