Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan hihetetlen, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan hihetetlen, hogy vannak olyan fiúk, akiknek a duci lányok tetszenek?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Ennek a kérdésnek én vagyok az első 2 válaszolója, és a Kérdező nem hitte el, hogy nagyon szépnek tartom, pedig nagyon komolyan mondom, hogy tetszenek az ilyen típusú lányok!

2011. ápr. 23. 09:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát a linkelt kérdéshez ... ez nem a "kilátszanak a bordái" típus... ez inkább a nem szégyenli magát ennyi idősen ilyen kövérnek lenni? Mert ez nem duci, ez kövér, épp nem lóg a hasa. A kérdésre a válasz: nem hihetetlen hogy vannak akiknek ez tetszik, személy szerint nekem nincs nagy bajom a duci lányokkal. Ismerek valakit, aki azért jó húsban van mégis jól néz ki.
2011. máj. 7. 10:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Előttem kettővel elmondták a lényeget. Én is ha fiú lennék az egészséges lányokat szeretném :D Se nem kövér se nem sovány. Éppen jó és még vannak kiélhető zsírtartalékai. Nem gáz ha van egy kis combja feneke na meg persze melle de ne legyen csüngő hasa azért.
2011. máj. 7. 10:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

a ducibb fiúknak általában nincs esélye a modellalkat lányoknál szal sokan ezért szeretik a duci nőket.

DE van akinek tetszenek, tényleg.

Nekem van egy barátnőm( barát, nem a csajom) aki duci de formás, merem vállalni, hogy le is feküdnék vele.

2011. okt. 29. 18:12
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Viszont én inkább sovány fiú vagyok, mégis sokkal jobban tetszenek a duci lányok.
2011. okt. 30. 06:54
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Hm ! Kíváncsi lennék rád kedves kérdező! Ennyire bem vagyok duci mint a lány a képen , de sovány sem inkább olyan akin van mit fogni !:)
2013. febr. 1. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!