Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti bekapjátok a párotok szerszámát miután a puncitokból kihúzta? Nem zavar benneteket, hogy punciízű?
Figyelt kérdés
A barátnőm csak előtte veszi a szájába. Azt mondja, hogy nem szeretia punci ízét. Szerintem egyáltalán nincs rossz íze a puncijának. Más nők hogy vannak ezzel?2011. ápr. 22. 10:25
21/24 anonim válasza:
Utolsó,akkor ne várd el a csajodtól,h a szájába mehess el.
Kérdésre kitérve,én bekapom utána is simán,és ha a barátom elmegy a számba,én nem szoktam lenyelni,szóval kiköpöm,de ő attól simán csókolózik úgy velem,mint pl én ha kinyal.Csak a saját részünk az is,és nem undorodom magamtól.
22/24 anonim válasza:
megvesztetek? aki nem b.uzi vagy lezbi, esetleg biszex, az nem fanyalodik rá a vele azonos neműre
23/24 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavar, sőt! Van, hogy 69-be csináljuk, és utána simán csókolózunk. Imádom adni az orált! Meg persze kapni is!
22/L
24/24 anonim válasza:
Miről írtok itt többen is??? Akkor nekem, meg az igen nagyszámú baráti társaságomnak miért nem jutott ilyen még csak eszébe sem...(fiúk a zuhanyzóban kíváncsiságból) vagy a mai fiatalok ilyenek?? A lányokról hallottam, hogy "kíváncsiságból", de fiúkról??,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!