Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti bekapjátok a párotok szerszámát miután a puncitokból kihúzta? Nem zavar benneteket, hogy punciízű?
őszintén, én inkább azokat alányokat nem értem, akik "undorodnak" és nem kapják be egyáltalán ...
hát nemtom ki hogy van ezzel, de ha velem ilyen történne, én ott abban a szent pillanatban hagynám ott a frászba a csajt, képes lennék kiszállni az ágyból is, és kész, annyi volt (ja mert fordítva nyilván elvárják, h a fiú nyalja ki őket)
12:13
hidd el, tök hetero! elmondása szerint ez csak úgy jött, mert egymással verekedtek poénból a földön, aztán valahogy úgy alakult, hogy ezt is poénra vették, és leszopták egymást, de ettől még nem fiúznak és mindegyik falja a csajokat, hidd el (na meg kamaszkorban ilyen megesik puszta kíváncsiságból is fiúk közt, ez pszichológiai tény)
hát hiába, elég színes ez a világ .... :))
"Am ő is egyből megcsókol miután elment a számba :D bizony én még azt is élvezem :D "
Undorító, fúj... neked való az a film, hogy Shortbus, nézd meg, élvezni fogod. én sose smároltam úgy csajjal, hogy a szájába mentem, mindig elküldtem fogat mosni és még azután sem, az csak egy biztosíték h később fogok vele. de kib.aszott undorító, hogy bele élvez a srác a szájába, és kb vissza köpi a srác szájába ... blehhhhhhhhhhhh....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!