Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti bekapjátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti bekapjátok a párotok szerszámát miután a puncitokból kihúzta? Nem zavar benneteket, hogy punciízű?

Figyelt kérdés
A barátnőm csak előtte veszi a szájába. Azt mondja, hogy nem szeretia punci ízét. Szerintem egyáltalán nincs rossz íze a puncijának. Más nők hogy vannak ezzel?
2011. ápr. 22. 10:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

őszintén, én inkább azokat alányokat nem értem, akik "undorodnak" és nem kapják be egyáltalán ...

hát nemtom ki hogy van ezzel, de ha velem ilyen történne, én ott abban a szent pillanatban hagynám ott a frászba a csajt, képes lennék kiszállni az ágyból is, és kész, annyi volt (ja mert fordítva nyilván elvárják, h a fiú nyalja ki őket)

2011. ápr. 22. 12:08
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
na meg aki undorodik a csókolózástól, miután a srác elélvezett a szájába, attól kérdezem, hogy és amikor haverjával szopják le egymást, akkor mi a helyzet? tudom, a fiúk ilyet nem tesznek ... ja persze, aztán a tök hetero uncsitesómat is rajtakaptam egy haverjával, na meg nem ő az egyetlen
2011. ápr. 22. 12:10
 13/24 anonim ***** válasza:
Azt én nem nevezném tök heteronak,aki a másik fiú farkát szopja..,de nem vagyunk egyformák.
2011. ápr. 22. 12:13
 14/24 anonim ***** válasza:
Én nem undorodok a puncis pénisztől, a fiúk többsége undorodik az ondós csóktól. Na?
2011. ápr. 22. 12:31
 15/24 anonim ***** válasza:
52%

12:13

hidd el, tök hetero! elmondása szerint ez csak úgy jött, mert egymással verekedtek poénból a földön, aztán valahogy úgy alakult, hogy ezt is poénra vették, és leszopták egymást, de ettől még nem fiúznak és mindegyik falja a csajokat, hidd el (na meg kamaszkorban ilyen megesik puszta kíváncsiságból is fiúk közt, ez pszichológiai tény)

hát hiába, elég színes ez a világ .... :))

2011. ápr. 22. 12:56
 16/24 anonim ***** válasza:
Te lenyelnéd a g*cidet?
2011. ápr. 22. 13:22
 17/24 anonim ***** válasza:
48%-os, te ostoba vagy azt kész :D
2011. ápr. 23. 09:51
 18/24 anonim ***** válasza:
82%
én nem nyelném le, csak pontosan tudom, hogy fiatal (serdülő) fiúk között nem ritka egy-egy tusolós, öltözős kaland ... ne legyünk álszentek, ettől senki se lesz meleg
2011. ápr. 23. 10:26
 19/24 anonim ***** válasza:
én bekapom. :) más kérdés, h ha lenyelem az övét, ő nem akar csókolózni :D naaaaa???? erre mit válaszoltok? xD
2011. ápr. 23. 10:40
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

"Am ő is egyből megcsókol miután elment a számba :D bizony én még azt is élvezem :D "

Undorító, fúj... neked való az a film, hogy Shortbus, nézd meg, élvezni fogod. én sose smároltam úgy csajjal, hogy a szájába mentem, mindig elküldtem fogat mosni és még azután sem, az csak egy biztosíték h később fogok vele. de kib.aszott undorító, hogy bele élvez a srác a szájába, és kb vissza köpi a srác szájába ... blehhhhhhhhhhhh....

2011. ápr. 23. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!