Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok miért paskolják meg másik tinilány fenekét, ha tudják, hogy egy fiú is látja?
Énis egyetértek. Nekem a volt osztálytársaim (plázacicák) feszt cikizték a másikat agyba főbe(akik nem olyanok voltak mint ők pl.:én), hogy ő ilyen-olyan...melle sehol nem volt a kiscsajnak és folyton nyávogott mindenért. Szórakozóhelyekre járt meg hasonlók. komoly kapcsolata soha sem volt...töpörödött lökött kölyök. Azt hiszem az ilyet sose fogom megérteni, hogy hogy képes valaki saját magát így lejáratni. Ez szimpla feltünősködés...szánalmas erőlködés. De az ilyenek a leggyengébbek és elveszettebbek a világban. Én nem társultam a csoportos hülyeségükbe mégis lett barátom és nem holmi bulin ismertem meg egy felkapott szórakozóhelyről és én nagyon boldog vagyok vele....De ha ők ezt élvezik had csinálják:D
Asszem nem zavarnak vele senkit:D Akkormeg:P
Nem azt mondom, hogy le kell őket nézni...csak figyelmen kívül hagyni. Egyszer majd csak benő a fejük lágya:) Remélhetőleg...:P
hahaha... tenyleg ezt csinaljak?:D oreg vagyok en mar ehhez... de ezzel egyutt szomoru is a sajat nemem miatt :(
a kerdesre valaszolva: nincs sok sutnivalojuk de talan van egy jo segguk, s ez a kombinacio vagy bejon a pasiknak, vagy nem!...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!