Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen típusú lányról? KÉP!
Kicsit bővebb válaszokat , ha lehet! Kort és nemet is légyszives!
Rajtam is van azért bőven súlyfelesleg, így meg tudom érteni a helyzetedet. Ennek ellenére sajnos azt kell mondjam, hogy a kövérség esztétikailag és egészségügyileg sem jó állapot. Sajnos életmódot kell változtatni, ha a kajabevitelen nem tudsz, akkor a mozgáson kell, de a legjobb a kettő kombinációja. Próbálj meg naponta egy órát sétálni (ne futni, azt valszeg még nem bírnád, mint ahogy én sem, ráadásul az ízületeidnek is betenne), és 1-2 hónap múlva már jelentkezik a változás.
Azoknak meg, akik szerint ez igénytelen, csak azt üzenném, hogy ez legnagyobb részben GENETIKA. Örülj neki, hogy te jó génekkel rendelkezel... Nálunk az egész család, rokonság 80%-a túlsúlyos! Szerinted véletlen???
igen, a börre szép, csak a súlyt kéne leadnia, a saját egészsége miatt is.
Amugy azt hisszem ez a lány talán 15-17 körül lehet.
Vagy talán annál fiatalabb is, szóval ha megkötöd a nadrágott akkor van nagy esélyed egészségesebben élni.
Valaki írta hogy naponta 2 esszik, ez egyáltalán nem jó, lehet vékony marad így, de ha le akarsz adni, az a jó ha több kis "uzsonákat" esszel, mert ekkor kezd el jól dolgozni a gyomrod, szóval hogy jobban feldolgozza amit esszel.
Próbáljál, rendesebben enni, szórd ki úgy hogy naponta egyél 5-6 szer. Ès semmi üditö, semmi csoki, amig nem adtál le, és ha emelett kicsit mozogsz, szerintem letudsz adni :)
Mondjuk engem az is felb@sz a hogy a kövér ember egyből lusta ahogy itt valamelyik csíra írta előttem.
Heti 5ször járok edzeni hosszú idő óta,mégis olyan az alkatom mint a képen szereplő lánynak.
Nah akkor hogy is van ez ?!...
Amúgy valóban nem szép,ha teheted sportolj,figyeld oda mit eszel.Aki bánt azzal ne foglalkozz:)
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:51
Képzeld, nálunk mindenki túlsúlyos!MINDENKI!Még a távolabbi rokonok is.
Már mi is beszéltük hogy ez azért nem lehet véletlen.Genetika sajnos:(
Aki meg mondja hogy jaj nincs ilyen blabla,nekem a háziorvosom is mondta hogy igen maga genetikailag kövér.
Természetesen azért sokat lehet javítani az állapoton!Szóval hajrá :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!