Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen típusú lányról? KÉP!

Figyelt kérdés

Kicsit bővebb válaszokat , ha lehet! Kort és nemet is légyszives!

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 21. 11:32
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
Annyira gyönyörű vagy! Írj privit!!!
2011. ápr. 23. 00:31
 32/48 anonim ***** válasza:
93%

Rajtam is van azért bőven súlyfelesleg, így meg tudom érteni a helyzetedet. Ennek ellenére sajnos azt kell mondjam, hogy a kövérség esztétikailag és egészségügyileg sem jó állapot. Sajnos életmódot kell változtatni, ha a kajabevitelen nem tudsz, akkor a mozgáson kell, de a legjobb a kettő kombinációja. Próbálj meg naponta egy órát sétálni (ne futni, azt valszeg még nem bírnád, mint ahogy én sem, ráadásul az ízületeidnek is betenne), és 1-2 hónap múlva már jelentkezik a változás.

Azoknak meg, akik szerint ez igénytelen, csak azt üzenném, hogy ez legnagyobb részben GENETIKA. Örülj neki, hogy te jó génekkel rendelkezel... Nálunk az egész család, rokonság 80%-a túlsúlyos! Szerinted véletlen???

2011. ápr. 23. 00:51
 33/48 anonim ***** válasza:
31%
Ha nem vagy terhes,akkor nem szép,sőt visszataszító és szomorú,hogy a lustaság és a táplálkozási ismeretek hiánya miatt egy 50-60 éves elhanyagolt nő testében kell élned.
2011. ápr. 23. 00:54
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem le kéne adnod egy keveset.Mondjuk ha az arcodról is tennél fel fotót akkor többet lehetne mondani,mert a testeddel nincs úgy baj,mert szép ápolt bőröd van így a képek láttán csak tényleg a súlyod az amitől meg kéne válni.
2011. ápr. 23. 01:09
 35/48 anonim ***** válasza:
100%

igen, a börre szép, csak a súlyt kéne leadnia, a saját egészsége miatt is.

Amugy azt hisszem ez a lány talán 15-17 körül lehet.

Vagy talán annál fiatalabb is, szóval ha megkötöd a nadrágott akkor van nagy esélyed egészségesebben élni.

Valaki írta hogy naponta 2 esszik, ez egyáltalán nem jó, lehet vékony marad így, de ha le akarsz adni, az a jó ha több kis "uzsonákat" esszel, mert ekkor kezd el jól dolgozni a gyomrod, szóval hogy jobban feldolgozza amit esszel.

Próbáljál, rendesebben enni, szórd ki úgy hogy naponta egyél 5-6 szer. Ès semmi üditö, semmi csoki, amig nem adtál le, és ha emelett kicsit mozogsz, szerintem letudsz adni :)

2011. ápr. 23. 02:33
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet éhezéssel fogyni, mert később a duplája visszajön amikor újra normálisan étkezel. A szervezeted mégjobban elraktározza a zsírt mert tudja h ritkán fog hozzájutni... úgyhogy ezt nem ajánlom. Kezd azzal, hogy esténként egy kicsit tornázgatsz. Egyél minden reggel rostkenyeret valami felvágottal mellé zöldséget, vagy gyümölcsöt. Tízóraira csak gyümölcsöt egyél, ebédelni ebédelj azt amit eddig is ettél DE kevesebb mennyiséget! Délután megint egy kis gyümölcs esetleg mellé KEVÉS csoki :) de tényleg kevés legyen. Vacsira már ne egyél semmi nehezet. Ha ezt megcsinálod akkor te is jobban fogod érezni magad és egyre többet fogsz tornázni, edzeni. Nem lehet egyből a mélyvízben kezdeni. De ígérd meg h belevágsz! Hidd el neked is sokkal jobb lesz a közérzeted, mert van rajtad felesleg, amivel nem könnyű együtt élni.... de még ha genetika akkor is le tudsz fogyni. Nem kell soványra, csak normális testsúlyra :) Én 7-8 éves koromig gebe voltam aztán elkezdtem hízni. Kb 14-15 voltam amikor elkezdtem jobban odafigyelni magamra. Most kezd el mert később már nehezebb lesz. Pár hónap és örülni fogsz h nem féltél a feladattól :) 24/L
2011. ápr. 23. 03:19
 37/48 anonim ***** válasza:
90%

Mondjuk engem az is felb@sz a hogy a kövér ember egyből lusta ahogy itt valamelyik csíra írta előttem.

Heti 5ször járok edzeni hosszú idő óta,mégis olyan az alkatom mint a képen szereplő lánynak.

Nah akkor hogy is van ez ?!...

Amúgy valóban nem szép,ha teheted sportolj,figyeld oda mit eszel.Aki bánt azzal ne foglalkozz:)

2011. ápr. 23. 03:51
 38/48 anonim ***** válasza:
93%

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:51

Képzeld, nálunk mindenki túlsúlyos!MINDENKI!Még a távolabbi rokonok is.

Már mi is beszéltük hogy ez azért nem lehet véletlen.Genetika sajnos:(

Aki meg mondja hogy jaj nincs ilyen blabla,nekem a háziorvosom is mondta hogy igen maga genetikailag kövér.

Természetesen azért sokat lehet javítani az állapoton!Szóval hajrá :)))

2011. ápr. 23. 03:56
 39/48 anonim ***** válasza:
40%
Romalány.
2011. ápr. 23. 04:15
 40/48 anonim ***** válasza:
66%
Te úgy nézel ki mint én csak lányba, és szőr nélkül. Mmmmmm, nemtom, fura lenne veled kavarni, olyan mintha magammal kavarnék csak szőrtelenítve. : S
2011. ápr. 23. 05:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!