Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarom felejteni mit tegyek?
ne gondolj rá
próbálj meg kiábrándulni belőle...
vagy járj el bulizni, legyél emberek között, szórakozz
amikor otthon vagy akkor is foglald le magad pl tanulj, olvass, nézd a tv-t, játssz valamit a számítógépen, mindegy mit csinálsz, csak kössön le
kicsit változtass magadon pl új frizura vagy ruhák, akkor talán nyitottabb leszel az új dolgokra
de ami a legfontosabb: elhatározás kérdése az egész, amíg nem vagy benne 100% biztos, hogy el akarod felejteni és már nem látsz semmi reményt arra, hogy együtt legyél vele és ezzel teljesen tisztában vagy... csak akkor sikerülhet
mérlegelj! Vegyél elő egy lapot írd az egyik oldalára, hogy miért igen a másikra, hogy miért nem!
Ráfogsz jönni magadtól, hogy melyik a dominánsabb.
Egy új kapcsolat sokat segíthet.
Ne nézegesd a fotóit, iwiw-en stb. Foglald el magad valamivel. Egy kis környezetváltozás is jót tesz!
Fog az menni, ne aggódj!
3. válaszoló vagyok:
döntsd el, hogy el akarod-e felejteni vagy nem
de legyél reális, gondold el, hogy mennyi esély van arra ilyen feltételek között, amik most vannak (itt gondolok arra, hogy távolság, ő érzései irántad) együtt legyetek és ha úgy gondolod, hogy így is lehetséges, akkor tegyél egy próbát, de ha nem, akkor csináld azt, amit a korábbi válaszomban már leírtam
és ne várj a csodára, gondolom még fiatal vagy ne pazarold az idődet arra, hogy olyan valakivel foglalkozol, akivel nem lehetsz együtt! ez most lehet kicsit keményebb megfogalmazás, de hidd el nekem, tapasztalatból beszélek! sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!