Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarom felejteni, nem akarom érezni, hogyan verjem ki a fejemből?
Van egy pasi, egészen beindít már csak a látványa is, de ez nem helyes mivel párkapcsolatban élek, akit nagyon szeretek nem akarom megbántani SŐT még csak gondolni sem akarok a másikra (akivel semmi sem történt némi visszafogott beszélgetésen kívűl). Néha úgy veszem észre, hogy nem vagyok ura a saját testemnek, nem bírok magammal amikor a közelében vagyok, ez előbb-utóbb nagyon kényelmetlen lenne, ha észrevenné. Ötletek, hogy mit tegyek? Jeges vízzel jól nyakon kéne engem önteni olyankor, de ez kivitelezhetetlen :DDD
Nem vagyok már csitri, úh normális válaszokat kérek!!!!
Szerintem a maszti nem old meg semmit..
Én szerintem a srácot akit el akarsz felejteni kerüld el. és probálj meg arra a srácra gondolni akivel jársz, tölts vele több idöt és igy talán elfelejted azt a másikat.. nekem bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!