Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves vagyok, rosszul vagyok a férfiaktól. Egy pasit csak max. a pénzéért tudnék szeretni, ha gazdag lenne. Normális ez?
Figyelt kérdés
2009. márc. 4. 13:52
21/25 anonim válasza:
Szia!
Teljesen meg tudlak érteni, mert velem is ugyanaz a helyzet. Irtózok a szerelem gondolatától, és attól is, hogy valaki szeressen engem. A bókokat és a romantikát sem szeretem. Nem mintha pénzéhes k..va lennék, de ez van, én így érzem és tényleg nem tehetek róla.
Valószínuleg majd találsz valakit, aki ugyanígy fog gondolkozni, mint te és elfogadni a helyzetedet. Lehet, hogy nem fogod soha szeretni, de mégis lesz melletted valaki akire úgy tekintesz majd, mint a legjobb haverodra. Szóval a szerelem nem nekunk való, nem bírjuk az ilyen nyálas embereket. :)
Princess
22/25 anonim válasza:
Hát akkor ti nagyon betegek vagytok ! De most még ugyis igy fogjátok fel aztán majd ha megérzed,hogy tényleg szerelems vagy majd azt mondod"mekkorát tévedtél,hogy igy gondolkodtál"!!
23/25 anonim válasza:
Én gazdag vagyok. Tudnál szeretni? Nem tudom normális vagy-e, de legalább őszinte.
Ha valakinek 35 évesen bejönnek a 17 éves lányok az normális?
25/25 anonim válasza:
Hogy normális-é??? Egyáltalán nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!