Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 éves vagyok, rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves vagyok, rosszul vagyok a férfiaktól. Egy pasit csak max. a pénzéért tudnék szeretni, ha gazdag lenne. Normális ez?

Figyelt kérdés
2009. márc. 4. 13:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
26%
szia! én teljes mértékben megértelek... és én is úgy gondolom, hogy nem lennék képes arra, hogy szerelmes legyek valakibe újra (igaz, én csalódtam, nem is kicsit...). nem mondanám, hogy ez nem normális csak furcsa, nem megszokott dolog. ha egyszer férjhez megyek, akkor azt azért fogom tenni, hogy jobban elfogadjanak, ne pletykáljanak és az anyagi biztonság miatt. de szerelemből soha... 18/l
2009. márc. 4. 14:23
 12/25 anonim ***** válasza:
96%

Tényleg 1-2 évvel idősebbel kellene foglalkoznod.

De lehetséges, hogy ennyire későn érő típus vagy. Azért én a helyedben elmennék hormonvizsgálatra.

2009. márc. 4. 14:24
 13/25 anonim válasza:
76%
Én is azt mondom, talán várhatsz még nyugodtan. Egyeltalán nem ciki később kezdeni a párkapcsolatot, vagy a sexet, de ha nagyon akarnál érdeklődni, próbáld meg az idősebb korosztály. (ha az sem érdekel, próbálkozz a lányokkal. Néha jobbak a pasiknál!!)
2009. márc. 4. 14:25
 14/25 anonim ***** válasza:
75%
Lehet a nőket szereted, nem?
2009. márc. 4. 14:42
 15/25 anonim ***** válasza:
66%
14:17 <-- aki ebben az időpontban írt azt legszívesebben leugatnám csak nem tehetem, mert úgyis törlik, de nem tudom milyen jogon általánosítasz. gondolom van egyéni tapasztalatod, de nem az alapján kellene megítélni a 17 éveseket, meg debilezni. fú na jó leírom amit gondolok: rohadj meg te büdös kur.va (tuti hogy csaj vagy)
2009. márc. 4. 15:11
 16/25 anonim ***** válasza:
93%
haaaaaaat,szerintem nem normalis....
2009. márc. 4. 16:43
 17/25 anonim ***** válasza:
77%
15.11-nek.Köszönöm megkaptam a jókívánságaidat.Kivétel mindig van.Te nem vagy az.:-))Meg fognak ám komolyodni a 17 éves fiúk is,csak még várni kell rá.Pár évet.Igen tapasztalat.Egymás túllicitálása,szexben,hódításban és vodkaivásban.Amíg az a cél,hogy ki lesz hamarabb az asztal alatt,és ki tud gyorsabban megdugni egy nőt,addig csak debil tacskók:-))Üdvözlettel:Zsuzsa
2009. márc. 4. 16:53
 18/25 anonim ***** válasza:
95%
Nem is az a baj, hogy azt mondod, gondod van a férfiakkal, mert ez úgyis fog változni, hisz csak 17 vagy, hanem az, hogy pénzért tudnál "szeretni" valakit. Hát ez baromi nagy probléma. Próbálj meg kevésbé materialisztikusan gondolkodni, mert szerintem nagyon kellemetlen, ha valaki a másikkal a pénze miatt van csak. Ez abszolút nem normális és ha te is így érzed, pszichológushoz kellene fordulnod, akivel ki tudnátok elemezni, hogy mi ennek a gondolkodásnak az eredete benned.
2009. márc. 4. 17:40
 19/25 anonim ***** válasza:
96%

A pénzt szeretnéd akkor nem a férfit.. nem? Én 18 éves koromig egy férfiba sem voltam sosem szerelmes és teljesen meg voltam rémülve, hogy talán nem is vagyok képes igazán szeretni.

Azóta két éve élek boldog párkapcsolatban és olyan érzéseket váltott ki belőlem a párom, amit nem gondoltam volna, hogy bárki kiválthat majd belőlem.

Talán még nem találkoztál olyannal, akit a belső értékeidért szerethetnél.

Lehet kicsit freudistán hangzik.. de jóban vagy amúgy Apukáddal?

2009. márc. 4. 19:46
 20/25 anonim ***** válasza:
90%

Szia!

Szerintem eleve jó, hogy már felismerted a "problémádat". Bár tényleg egy kicsit furcsa, hogy nem hiszel a "nagy szerelemben"(ez az állapot a 30-40 év körüli, sokszor csalódott nők körében elterjedtebb).

De hidd el, majd meg fogsz ismerni valakit, akit tényleg fogsz szeretni.

Kitartást.

-Tündérlány(17)-

2009. márc. 4. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!