Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sós vizbe fekszek miután megtörtént a dolog akkor az segit hogy ne legyek terhes?
akkor lehet hogy a cigányok nem is tudatosan szaporodnak patkánytempóban?
csak azt hiszik hogy a sósvíz mindent megold.
én a kénsavat ajánlnám nekik, vagy esetleg kötelet, mérget, munkát.. ezekkel hamarabb kilehet csinálni.
igaz. ja. azért nemlátni gyerekeket a tengerparton. megse születnek.
ha igazlenne akkor sósvízzel öntözném a cigánysor-t.
aki nemtud normális válaszokat írni az nyomja el magát me nemvagyok rá kíváncsi!!! gusztustalanok vagytok!!!!!
köszi aki normális bvválaaszt írt!! végekeztem az elején nem volt lyukas a gumi de mikor kivette már az volt íyg nemtudom hogy mikor szakadt ki mert nemnéztük meg rögtön a gumit.. és ő mondta hogy sós vízbe feküdjek bele mert ő cigány ...
Ez a nap kérdése!
Mégis milyen normális választ várták? Hülye kérdésre csak így lehet reagálni.
Mert k.rva nehéz utánajárni, hogyan kell védekezni igaz?
Szerintem te egyáltalán ne létesíts szexuális kapcsolatot, mert még olyan hülye gyerekeid születnek, mint amilyen te vagy. Az meg, hogy a cigányokkal példálózol, enyhén szánalmas. Ha egyáltalán nem fürdenek, mégis miért feküdnének sós vízbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!