Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen tökéletes srácnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen tökéletes srácnak miért nem volt még soha barátnője?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm 22 éves. Nagyon ad magára, csak Gas, Replay, Versace ruhákban jár. Jóképű, sportos, magabiztos, van humora, mindig a társaság középpontjában van és rengeteg ismerőse van. A 4 milliós kabriója már csak hab a tortán. Egyszóval a női ideál.
2011. ápr. 19. 12:53
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Leszek en a baratnoje,ide vele:DDD
2011. ápr. 19. 13:45
 32/40 anonim ***** válasza:

válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:39

Teljesen egyetértek. Nem is értem. Ismeretlenül le kell lúzerezni az embert. Igen, sajna azért mert gazdag beskatulyázzák az embert. Nem mondom, hogy a gazdagok között nincsen hitvány, bunkó, lenéző ember, de, hogy rá kell mondani az összesre!-.- Nem is ismeri senki. Olyan nem létezik, hogy gazdag, humoros, kedves, aranyos, okos, és még csak nem is lúzer valaki??

2011. ápr. 19. 13:47
 33/40 anonim ***** válasza:
72%
13:47-esnek: Volt anno egy lány,aki meg merte itt említeni a gyk-n, hogy napi 2000 Ft a zsebpénze, és hogy autót kapott karácsonyra. Ne tudd meg szerencsétlen mit kapott, mindenféle szőke vezetni nem tudó szerethetetlen nőnek elmondták, holott semmi rosszat nem csinált, csak nem szegények a szülei. A vicc pedig az, hogyha egy nő vagy férfi nem akar olyan párt maga mellé, aki ismeretlenül így beszél egy másik emberről, akkor már biztos a pénzre hajt és ezért nem kell neki a szegény ember. Gusztustalan ez a hozzáállás.
2011. ápr. 19. 13:52
 34/40 anonim ***** válasza:

Sajnos ilyen a magyar ember hozzáállása. És megmerem kockáztatni ezt a kijelentést, hogy a magyar ember hozzáállása. Nem vagyok gazdag, csak egyszerűen látom, hogy mi a helyzet. Egy pénzesebb fiú/lány végig megy az utcán, kapja a megjegyzéseket. De most ők szégyelljék el magukat, hogy felmertek így öltözni?

Kérdező sorry, tudom ez nem ide tartozik.:))

2011. ápr. 19. 14:15
 35/40 anonim ***** válasza:

Off

A csórók sokkal, de sokkal többet kapnak (rosszat).

Engem mindig, mindenhonnan kinéztek/kinéznek, csak az a pár normális pasi nem, akinek - szintén nem volt pénze, gazdag szülei.

Egyes gazdag p.csáknak és macsóknak pl. eszébe sem jutott, hogy azért vagyok úgy öltözve, ahogy vagyok, mert nincs pénzem (természetesnek tekintették, hogy mindenkinek van pénze jól felöltözni :/) - nem, helyettük gáz voltam, gáz ízléssel, ebből kifolyólag biztos sz.r az személyiségem is, és annyit érek.

Off vége.

Egyébként több részletet elárulhatnál a barátodról, mivel így nem igazán lehet magyarázatot adni.

A sztereotip felszínes nők se hajtottak rá soha?

Soha nem flörtölt vele még senki (vagy csak nem vette a lapot)?

És Ő kezdeményezett már flörtöt? Mi volt a reakció?

Megkérdezted már, hogy milyenek az igényei?

Milyen az érdeklődése, a gondolkodása?

Művelt? Vannak értelmes céljai?

Szokott mosolyogni? :D

2011. ápr. 19. 14:45
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

Miközben mindenki felháborodik, hogy itt többen nem bukunk a márkás cuccokra és a kocsira, a kérdés alapfelvetésében ezeket olyan pozitív tulajdonságokként emlegette a kérdező, mintha ezektől lenne értékes az ember.

Az én pasim bringával jár vagy gyalog, és használt ruhákat vesz, DE fergeteges humora van, okos, érdeklik a művészetek, könyvek, filmek, mindaz, ami engem is, mindehhez nagy szíve van, és persze egy csomó tökéletlensége, amiktől EMBER.

Rendben, ne fujjogjunk a kérdésben szereplőre mert gazdag, de akkor ne is tekintsük jobbnak másoknál, ugyanebből az okból, szedjük le róla képzeletben a kocsit meg a márkás cuccokat, és írja már le a kedves érdeklődő kérdésfeltevő, mégis milyen EMBER a figura? Mert ha a ruhája és a kocsija a legérdekesebb rajta, akkor kövezzetek meg, de TÉNYLEG nem kéne.

2011. ápr. 19. 14:54
 37/40 anonim ***** válasza:
lehet leköcsögözni meg leszólni a gyereket, de attól függetlenül mert úgy néz ki ahogy és úgy viselkedik ahogy lehet hogy ennek valami nyomós oka van. esetleg valami gyerekkori trauma ami miatt gátlásos a nőkkel. vagy szép-értelmes-szorgalmas-nem pénzéhes nőt szeretne, amit manapság szinte lehetetlen.
2011. ápr. 19. 16:29
 38/40 anonim ***** válasza:
Csak akkor lehetne tökéletesebb, ha 90 éves lenne, lenne 60 milliója és 40 fokos láza:P
2011. ápr. 19. 16:35
 39/40 anonim ***** válasza:
Azért mert tipikus búza. Hogy lenne már így nője
2011. ápr. 19. 16:45
 40/40 anonim ***** válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:27

Hát nemtom, én csak cigókat látok ilyen ruhákban, mely olyanokat, akiktől sírnom kell, amikor meglátom, hogyan feszítenek a használt BMW-ben.

2011. ápr. 19. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!