Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen tökéletes srácnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen tökéletes srácnak miért nem volt még soha barátnője?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm 22 éves. Nagyon ad magára, csak Gas, Replay, Versace ruhákban jár. Jóképű, sportos, magabiztos, van humora, mindig a társaság középpontjában van és rengeteg ismerőse van. A 4 milliós kabriója már csak hab a tortán. Egyszóval a női ideál.
2011. ápr. 19. 12:53
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
75%
Attól tökéletes a srác, hogy dizsirucikban jár, és apuci vett neki egy 4 milliós kabriót?
2011. ápr. 19. 13:10
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

Vagy nagyok az elvárásai és egy lány sem tud megfelelni ezeknek, vagy annyira félénk a lányokkal kapcsolatban, hogy ez nem jön be nekik.

Vagy nem tudom.

2011. ápr. 19. 13:17
 23/40 anonim ***** válasza:
Mert keresi a tökéletes lányt, csak még nem találta meg, mivel senki sem tökéletes.
2011. ápr. 19. 13:18
 24/40 anonim ***** válasza:
És honnan tudod biztosra hogy nem volt senkije? Lehet túl van már pár egyészakáson úgy hogy te nem is tudod. Talán folyton koslatsz utána h ennyit tudsz róla?
2011. ápr. 19. 13:23
 25/40 anonim ***** válasza:

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:10

Na a Versace, Replay, Gas az tipikus dizsi cucc...:D

Ha apukád alád tolt volna egy kabriót, te biztos elutasítottad volna. Vagy ha te lennél gazdag apa, nem vettél volna semmit a fiadnak.:P Így is: Aki nem gazdag, annak is ugyanúgy a feneke alá tolnak( jobbik esetben) mindent, max. nem olyan értékben...:)

Amúgy tényleg rengeteg oka lehet ennek. Ahogy írták, lehet válogatós, vagy nem minden neki egy kapcsolat. Lehet csorgatja a lányokra a nyálát, de annyira már nem fontos a dolog, hogy oda is menjen. Előbb- utóbb ha ő tényleg úgy akarja, biztos lesz neki barátnője.

2011. ápr. 19. 13:27
 26/40 A kérdező kommentje:
Onnan tudom, hogy mindenről olyan az utolsó részletig beszámol ami emeli a fényét. Az első randit egy hétig hallgattam az első smárt meg 1 hónapig. Ez volt 4 éve.
2011. ápr. 19. 13:28
 27/40 anonim ***** válasza:

ő lenne a tökéletes pasi? érdekes értékrended lehet

nekem tuti nem kéne

az én barátom nem járkál csupa márkás ruhákba, de azokat maga kereste meg, egy kisebb egymilliós kocsija van, de a hitelt a munkájából fizeti

és kedves megértő odaadó

nekem ő a tökéletes pasi

2011. ápr. 19. 13:34
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de nekem a leírás alapján egy gazdag menőjenő jut eszembe... legalábbis aki azt hiszi, hogy azért mert van pénze, máris ő az ideál. Bocs, de nekem pl. többet számít, hogy intelligens és művelt legyen valaki, még ha busszal járunk is. :D

És miért nincs csaja? Mert egy lúzer. Szórakozóhelyen csajokra csorgatja a nyálát? Hát ott még a leggyíkabb arc is talál olyat, aki le*****, pláne ha kocsija is van. Vagy meleg. És csak álcából csorgat nyálat. Olyat is ismerek, akinek családja is volt, meg minden, aztán kiderült, hogy nem teljesen úgy van, ahogy látszik. XD

2011. ápr. 19. 13:35
 29/40 anonim ***** válasza:
75%

Pont erről beszéltem. Ismeretlenül mindenféle idiótának és tökéletlennek elhordják, csak mert nem szegény.

Rossz ember, akinek a szülei megtehetik, hogy ilyen autót vegyenek a fiuknak? Ez szánalmas. Ha nekem ennyi pénzem lenne és a fiam jó gyerek lenne én is megvenném neki és őszintén remélném, hogy soha nem akad össze olyan emberrel, aki kinézi őt olyan dologért, amiben semmi szégyellnivaló nincs.

2011. ápr. 19. 13:39
 30/40 A kérdező kommentje:
Jah hát itt tartunk Magyarországon, hogy akinek pénze van annak szégyenkeznie kell.
2011. ápr. 19. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!