Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen tökéletes srácnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen tökéletes srácnak miért nem volt még soha barátnője?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm 22 éves. Nagyon ad magára, csak Gas, Replay, Versace ruhákban jár. Jóképű, sportos, magabiztos, van humora, mindig a társaság középpontjában van és rengeteg ismerőse van. A 4 milliós kabriója már csak hab a tortán. Egyszóval a női ideál.
2011. ápr. 19. 12:53
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Annyira tökéletes, hogy már meleg.
2011. ápr. 19. 13:01
 12/40 anonim ***** válasza:
Ha mar nem volt neki, akkor valamiben csak nem idealis. Felsoroltal egy par ramondjuk jo tulajdonasagot, de azt hogy okos, azt kihagytad. Veletlenul?
2011. ápr. 19. 13:02
 13/40 A kérdező kommentje:
Nem, meleg. Rengetegszer láttam szórakozóhelyen. Csorgatta a nyálát a lányokra de nem ment oda egyikhez se.
2011. ápr. 19. 13:03
 14/40 anonim ***** válasza:
Elgondolkodtató...
2011. ápr. 19. 13:03
 15/40 anonim ***** válasza:

"Csorgatta a nyálát a lányokra de nem ment oda egyikhez se."

szép barát vagy, ha így beszélsz róla, de még mindig attól tartok te vagy az a bizonyos "egyik ismerős"

2011. ápr. 19. 13:06
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg oka lehet.

-későn ér

-nem a párkapcsolat neki a fontos (vannak ilyen emberek)

-meleg, és titkolja

-fél, hogy a pénze miatt kihasználják, és amilyen gyanakvó, senkinek sem engedi meg, hogy közelebb férkőzzön hozzá

-nem tudja, hogy kell nőkkel/társaságban viselkedni, kibírhatatlan (nem tudom, milyen közelről ismered... mert az, hogy te nem láttad még csajjal, vagy azt mondja, hogy nem volt kapcsolata, lehet, hogy voltak már tényleg rövidebb távú dolgai, vagy randizások, csak felsült, vagy "elüldözte" a csajt magától)

-van egy olyan kiállása (pl. kihaénnem, bunkó, vagy épp látszik rajta, hogy a magabiztossága csak álca), amivel kávzi elriasztja a potenciális barátnőket

17/40 Tojásrántotta ***** válasza:
61%
Tudom mi van itt, biztos cigány ezért nem kell senkinek:D
 18/40 anonim ***** válasza:
Talán egyik sem tetszett neki igazán. Az,hogy itt a válaszolók mindenféle képzelt negatív tulajdonsággal ruházzák fel mindössze abból fakad,hogy fiatal és gazdag. Neki pedig valószínű olyan ember nem kellene,aki beskatulyázza, csak mert nem éhezik.
2011. ápr. 19. 13:07
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Mert hatalmas igénye van..A tökéletes nőt várja,és ha lát is egy szép nőt,rögtön talál hibát is benne.

Nekem a barátnőm ilyen.Gyönyörű,okos,gazdag,kedves,jó alakú.Mégis soha nem volt egy pasasa sem,pedig mindig mondja,hogy de jó lenne egy igazi férfi..Pedig vannak férfiak akik a lábai előtt hevernének,de mindegyikben talál valamit ami nem jó..Nagyon válogat...Így nem is csodálkozom,hogy 30 évesen még magányos..

2011. ápr. 19. 13:07
 20/40 anonim ***** válasza:
59%
Nekem nem attól tökéletes egy pasi,hogy márkás ruhákban jár,és milliós autója van.
2011. ápr. 19. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!