Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért száműzik a rendes pasikat a barátzónába?
23:57-nek: pedig marha egyszerű, jó lábtörlő vagy.Egyszer talán felismeri benned az értéket, de én a helyedben nem várnék rá 50 éves koromig...
Egyébként a kérdésre nincs értelmes válasz.Valószínű h ösztönösen az alfahímeket választják(akik legtöbb esetben ehhez mérten bunkók is).Vagy, ahogy azt vki felvetette az előbb: szimplán mazochisták.
A rendes pasi: nem bunkóskodik, nem tiszteletlen másokkal, lehet vele beszélgetni mindenről, megértő, és figyelmes. DE VISZONT, tud határozott lenni és tudja, hogy mit akarjon... Az a lány aki írta, hogy 4 ugyanilyen rendes pasival hozta össze a sors, csak hogy mindig ő tepert...Erről én is tudnék sok mindent mondani. Az én barátnőm is összejött egy rendes fiúval, átlagos volt nem volt pénze se mégmielőtt, tetszettek egymásnak egyértelmű volt minden, csak hát a lány tepert állandóan utána. Egyszerűen nem esett le neki, hogy valaki valóban szeretheti így hát nem is tett semmit a kapcsolatukért. Ez a barátnőm szintén eljátszotta még párszor ugyanilyen srácokkal.
Tehát, legyen rendes csak tudja azért, hogy mit akarjon legyen határozott.Ebből áll a rendes pasi.
Az nem hiszem, hogy olyan jó, hogy a lány teper állandóan meg a lány határozottabb a fiúnál. Az elején még oké, mert úgy gondoljuk, hogy talán a mi szeretetünk miatt megváltozik a viselkedése, de nem rájövünk, hogy ezt így nem lehet megváltoztatni. A fejetekben kéne rendet tenni, mert lehet, hogy normálisak vagytok csak nem tudtok változni ott legbelül. És ezért nem minket, lányokat, kéne hibáztatni...mutogathatunk egymásra ujjal, hogy 'De ő a hibás..' csak Magunkba is kéne néha nézni a felismeréshez és a változáshoz. Lehet sajnálkozni, meg "rinyálni" de azzal semmit nem érünk el.
L,
19
"Bocs, de a "rendes pasik" azok a férfiak, akiknek a lányokbeli megfelelője a szende, szűzies - nem szűz! -, érzékeny, az "girl next door" típus."
Na látod, én pont ilyen lányt keresek. A halálnak sem kéne "cserfes" meg erős, független, bla bla....pont az a legkevésbé nőies.
Mellesleg erről a muja-dologról meg annyit, hogy soha nem voltam muja, világ életemben kezdeményeztem, és aktívan tettem, léptem, ahogy kellett. Össze is jött a dolog. 1-2 napra. De tovább sosem voltam jó, mert én csak egy "rendes srác" vagyok, mert amit mondok, az úgy is van. Sokkal izgalmasabb lenne, ha hazudnék.
De ne aggódjatok, tanultam a hibámból, most már én is rávágom minden nőre az ajtót, mert a hülyéi másból úgysem értenek.
Lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!