Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért száműzik a rendes pasikat a barátzónába?
Figyelt kérdés
Mindegyik itt sír így meg úgy nincs rendes meg ilyenek, közben meg nem veszik észre hogy az ilyeneket b4szták ki a barátzónába...2011. ápr. 18. 19:45
11/42 anonim válasza:
12/42 anonim válasza:
14/42 anonim válasza:
akkor már offoljuk szét a kérdést
http://www.youtube.com/watch?v=HOtGdWdSghM&feature=related
mára ennyi :) csókolom
15/42 anonim válasza:
"Srácok, attól, hogy nektek nincs barátnőtök, nem feltétlen hülye minden lány. Gondolkodjatok, lehet, hogy bennetek is van valami hiba."
Sejtettem, hogy lesz egy ilyen reakció, mely szerint erről is természetesen csak a fiúk tehetnek, de a kérdés, amit a kérdező feltett teljesen érthető és még senki sem tudott rá értelmes választ adni.
Talán van abban valami, amit egy korábbi hozzászóló írt, és a csajok belül mélyen mazochisták. Bizonyíték erre egy néhány nappal ezelőtti kérdés, melyben a lány nem hagyta el a barátját, pedig az folyton fizikailag bántalmazta.
16/42 anonim válasza:
Nos, direkt nem azt írtam, hogy bennük van a hiba, hanem hogy bennük IS. És pontosan arra gondoltam, amit az egyik válaszoló is írt, hogy tutyi-mutyik és nagyon nem veszik a lapot, mindent a lánynak kell kezdeményeznie.
17/42 anonim válasza:
Hé, én az első vagyok, és van asszonyom. :D
18/42 anonim válasza:
nekem a lényeg ha pasi iránytíson és ő legyen az erősebbik, tudja a dolgát ennyi:)
19/42 A kérdező kommentje:
Az én lány barátom, mindig érezteti velem hogy számára nem vagyok férfi, szal nem hiszem hogy küldene bármilyen jelet. De most nem ez a lényeg, hanem hogy miért sírnak a rendes pasikért, mikor mindig ott van a szemük előtt, amit csak ki kéne nyitniuk. Attól meg most vonatkoztassunk el hogy a fiú 1-1 esetben túl félénk. Csak mert úton-útfélen azt hangoztatjátok hogy a belső fontosabb, de ha tényleg az lenne, akkor nem lenne annyi "fiú-lány barátság".
2011. ápr. 18. 22:28
20/42 anonim válasza:
Az én lány barátom pedig el volt ájulva, hogy mennyire hasonlítunk egymásra, szinte minden kis apróságban. Sokszor van, hogy egyszerre mondunk ki dolgokat. Mondam neki, hogy bejön, sok a közös bennünk, el tudnám képzelni magam mellé, mondta, hogy Ő is el tudna, tetszem is neki stb... Erre összejött egy másik pasival, ami nem is lenne akkora gond, csakhát közben olyanokat mond nekem, hogy csak én vagyok aki megérti, én milyen jó vagyok, én mennyire "mélyebb" vagyok mint a pasija stb. Szóval én sem értem ezt teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!