Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért száműzik a rendes pasikat a barátzónába?
Leírom az én történetemet segítségül, hogy megértsd a dolgot:
Kb 16 éves koromban jutottam el odáig, hogy jó lenne ha lenne már valakim. Ekkor került az ismeretségi körömbe egy nagyon kedves, de lányok terén kicsit visszahúzódó srác. Tettem rá, legalább nem balhés. Nagyon jól összebarátkoztunk, rengeteget msn-eztünk és találkoztunk, nyilvánvaló volt, hogy bejövök neki, de hónapok alatt sem tett semmit az ügy érdekében.
Rendben, engem ez sem zavar. Elhívtam hát én randira.
Eljött a várva várt nap. 25 perc késéssel beesett a srác, mondván összefutott az egyik haverjával és megálltak beszélgetni. Rendben, nem zavar, induljon a randi.
Vagy 3 órán keresztül sétálgattunk a városba és folyamatosan beszélgettünk, majd a végén elváltunk.
Ez még vagy x alkalommal játszottuk el és én nem értettem. Teljesen egyértelmű volt, hogy bejövünk egymásnak és én már ott voltam, hogy zavar, hogy a világon mindenben én kezdeményezek.
1 év után meguntam és lemondtam róla.
Ezt 4 srác játszotta el velem.
Édesek, aranyosak, kedvesek, de olyan muják, hogy kaparom az arcom tőlük.
Ha a pofájukba mondják, hogy bejössz, se esik le nekik...
Hát ezért. Igen, ők csak barátnak jók.
És tisztelet a kivételnek. Azóta már én is megtaláltam a magam rendes srácát, akit imádok és szeretek immáron 2,5 éve. Ő nem volt muja. Megéri néha kicsit bátrabbnak lenni.
21/L
20:00
Miért nem kaptad le az egyik randi során?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!