Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol talalhatok magamnak pasit?
14 eves vagyok. Szeretnek ismerkedni 14-15-16 eves fiukkal :)
De nemtudom hol. A suli nem jo, mert a befolyasos bandaval nem vagyok joba...:| :-w
Az az igazsag, hogy kicsit duci vagyok, de az ismeroseim szerint szep arcom, jo izlesem van, es a melleimet is dicsertek mar. Nemtom, hogy mit tegyek! Szeretnek pasit, mert nagyon maganyos vagyok :(
velem is, csak én meg 15/L :D
egyébként ha eljársz esetleg táncolni, vagy vmit sportolni, az dupla élvezet, mert ismerkedhetsz is, és mozoghatsz is, esetleg leadhatsz a súlyodból, bár hogy őszinte legyek, nem hiszem, hogy ez annyira visszafogná az esélyeidet. :)
Hat egy problema van, szivem miatt nem surun sportolhatok :(
de a diszko jo otket ;) es a sport is csak en vagyok a hibas hogy nem szoltam! Koszi a valaszokat :)
hát. a diszkó akkor jó ötlet ha szereted a szolis vagány tuccer csávókat. xD dee azért vannak normálisak is : D
L/14
könyvtárba NE, disco-ba NE
inkább ide:
utca, busz, suli, haverok haverjai :D, házibuli, kisseb szorakozohelyek, cafe-k, klubok etc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!