Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az olyan lányokr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az olyan lányokról/nőkről akik?

Figyelt kérdés

A történet...

felnőtt nő (19 éves)

Általában komoly kapcsolatai vannak.. az új párjával általában 1-2 hónap után fekszik le. (mióta felnőtt)

Eddig sohasem volt egy éjszakás kalandja.. de most volt egy..

régebb óta ismeri a srácot.. egy egyetemre járnak.. elmentek egy közös ismerősük bulijára..sokat beszélgettek..és teljesen józanul felmentek a srác lakásába.. és lefeküdtek egymással..

kicsit lelkiismeret furdalásom van miatta..

Srácok!Lányok! Ti loty*nak, rib*ncnak stb.nek gondolnátok ezt a lányt?

2011. ápr. 15. 21:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nem. megkivántátok egymást. van ilyen!
2011. ápr. 15. 21:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nem
2011. ápr. 15. 22:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
ez teljesen normális, semmi gond.
2011. ápr. 15. 22:18
 4/9 anonim ***** válasza:
nem
2011. ápr. 15. 22:32
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
"Általában", "új párjával", "mióta felnőtt". 19 évesen max 2 éve mondhatod magad felnőttnek jogilag (ugye a 18. plusz amennyi eltelt a 19.ből), és ha ezalatt ilyen statisztikát tudsz készíteni az aktuális "új párjaidról", az azt jelenti, hogy kb úgy váltogatod őket, mint az alsóneműd, és ezenfelül belekóstolsz a kapcsolat nélküli szexbe... nos, én lotyónak tartom az ilyet, ha tetszik, ha nem.
2011. ápr. 15. 22:38
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves utolsó.. félre értettél..

:S

eddig összesen 4 barátom volt..

egy 15 évesen (semmiség volt..gyerek szerelem)

17 évesen volt egy komolyabb..8 hónapos kapcsolat..

és mióta nagykorú vagyok..azóta volt 2..

akikkel 1-2 hónap múlva feküdtem le.

és az 5. volt ez az alkalmi.

szerintem ez nem alsónemű cserélgetés..:S

2011. ápr. 15. 23:02
 7/9 anonim ***** válasza:
45%
Így egy picit más, de amúgy nagyon helyes, hogy lelkiismeret-furdalásod van, hisz ez neméppen egy példaértékű tett volt. Ha viszont egy legyintéssel elintéznéd, hogy hisz csak megkívántuk egymást, meg ez normális, akkor egymás után jönnek az ilyenek, és akkor aztán teljes értékű lotyó leszel.
2011. ápr. 15. 23:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó. Érdekes... Gyötörje magát, amiért kicsit jól érezte magát...

Szerintem, ne mondd el senkinek, és akkor elég ha te elhiszed, hogy nem csináltál semmi rosszat, és nem fognak ítélkezni azok, akiknek nem fér bele az értékrendjükbe.

Az tény, hogy nem ajánlott rászokni, de nehogymár most rosszul érezd magad ettől!!

2011. ápr. 15. 23:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Én az első válaszolóval értek egyet. Van ilyen, ne parázz. Nincs ezzel semmi gond.
2011. ápr. 16. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!