Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyerjem el egy csaj szívét akinek van pasija?
Én 13 évesen még az udvaron játszottam :S
Azt már eltervezted mikor lesz a szex vagy valaki mással megvolt?
Esetleg nincsenek barátaid? Láttál te már focilabdát? Esetleg dobókockát? Érted hogy miről beszélek?
Jesszus.
persze, olyan nagy csődörök a mai fiatalok...nagy dicsőség minél több csajszit felhúzni, mi? kívánom h rohadjon le a kiskuksid....grat hozzá.
am meg kíváncsi lennék, hogy a hozzád hasonló kis 11-14 évesek mennyit tanulnak, és milyen jól teljesítenek az iskolában. tele van veletek a westend minden nap, hányok tőletek -_-"
14 vagyok, és szerintem is nem vagy elég idős ahoz, hogy "csajozz" nem is illendő ez a szó...Ez a duma... hogy:
"nekem legalább van csajom... " stb.. ezek szerintem olyan szánalamasak, egy nőt nem lehet birtokolni....ráadásul ma már annyi a komolytalan fiú,hogy szerintem arra többen mennek aki komoly. hagyd még az ilyen dolgokat..Ja.. és szex...PFFF... majd ha 18 leszel... és ezt nem véletlenül mondják....még összeszedsz vmit...na mind1.. szerintem is maradj a barátoknál, és ezt nem szemétségből mondom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!