Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mér van az hogy 12 évesek ide járkálnak?
Senki nem mondta, hogy egy tininek, mondjuk 10-11-12-13-14 évesnek való a szex. Azt mondtuk, hogy teljesen normális, hogy ÉRDEKLŐDIK a szex után... Nem szexelni akar... érdeklődik.. Vili? Ami magával a tini korral jár.. Ennyi, ezt nem tudod visszafojtani egy 12-13 évesben... Nem tilthatod meg neki.. Hisz ez tök normális fejlődési periódus.
Kevered a szezont a fazonnal..
Senki nem beszélt törvényekről. Az angol nyelvről beszéltünk.
A te fejedben nagyon nagy zűrzavar van. És azt le ne írd még egyszer, hogy 21 éves vagy, mert senki nem fogja elhinni, ezt borítékolom neked.
Miért ne nézhetnék át a kérdéseket???
Ami engem zavar az az, amikor osztják az eszet olyan témában, amiről fogalmuk sincs.
Korán érnek és annyira odáig vannak a szexért, meg minden
dologért, ami ezzel összefügg, hogy a végén ezen az olda-
lon kötnek ki! Fogalmuk sincs, hogy mit csinálnak, de a
legtöbbje már elkezdi szexuális életét. És semmivel nem lehet hatni rájuk! Most zavarjuk el őket?
Utolsó, ha a koton használatról, egyebekről pont innen kell értesülniük, már rég rossz. Van annyi módja, h kicsit tájékozódjon az ember. Vegyük a legegyszerűbbet, google
Itt van egy két értelmes fiú lány kategórián belül, de a válaszok elég nagy százaléka két fillért nem ér.
Sajnos ezt kell mondjam, egy két megnyilvánulást, stílust, ténymegállapítás olvasva itt.
Jó lenne ez az oldal, csak hülyék az emberek, a hülyeség meg határtalan, és ragadós..
ehmm.......tee egy ritkanagy idiota vagy (bocsi)
én 12-13 éves vagyok...a tinédzser tizenévest jelent..és honan tudod h ezen az oldalon feltétlenul olyan kérdést akarok feltenni...attol h olvástál itt vmi olyat h egy 12 éves egy ilyen kérdést tett fel EGYSZER attol még ne beszélj tobbesszámba, és azt ne mondd h nem voltál 12 , szerintem ez nagyonis jo életkor és megismerkedhetunk a másik nemmel, dee nem feltétlenul akarunk szexelni, sőt.Es azt se mondd h a legtobben 12 éves korukban vesztik el a szuzességuket, hapedig annyira zavar h erre az oldalra feljárnak a 10-11-12-13-14 évesek akk te nejárj fel. PUSZI :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!