Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet belőle baj? Engedjem? Többi lent
Ha a lányom kitalálta ,hogy szeretné ha ott aludhatna a barátja nála pénteken .megengednéd? a lány 14 éves a fiú 17 éves. És 5 hónapja vannak együtt.
Nem korai? Ti megengednétek?
igen, voltak/vannak korkülönbségek, de az se mindegy, hogy mikor.
egy 14 éves még gyerek. a 17 éves fiúknak meg kb csak a szexen kattog az agyuk. lehet ilyen-olyan érett, de szerintem azért a 14 az még nagyon korai... mondjuk már mindegy, délután is megtörténhetett már...
Inkább beszélgess el vele komolyan a témáról. A szexről, védekezésről. Elmesélhetnéd neki, hogy te megbántad, hogy olyan korán vesztetted el, és örülnél, ha várna még a dologgal. Győzd meg, hogy minél tovább húzzák, annál jobb lesz az első.
14 évesen szerintem korai. Csak az a baj, hogy ha nem nálatok, akkor majd máshol szexelnek...
kerdezd meg majd tőle nyugodtan,kedvesen,h akarnak sexelni...
én 15,5 éves lany vagyok. én titokban majdnem lefeküdtem kb egy eve az akkori baratommal,de hala istennek valami közbejött aznapra..... aldom azota a joistent,h nem feküdtem le vele,mert ha lefeküdtem volna,a mai napig estenkent sztem elbőgném magam,pedig nem vagyok az a kis mindenert siros fajta.
szerintem engedd meg neki,de mondd meg neki,h remeled,h jol dönt és később nem banja meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!