Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet belőle baj?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet belőle baj? Engedjem? Többi lent

Figyelt kérdés

Ha a lányom kitalálta ,hogy szeretné ha ott aludhatna a barátja nála pénteken .megengednéd? a lány 14 éves a fiú 17 éves. És 5 hónapja vannak együtt.

Nem korai? Ti megengednétek?

2011. ápr. 13. 17:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Én megengedném :)

Azért is mert tudom milyen rossz érzés,ha nem lehetsz azzal akivel akarsz lenni,és szeretsz :)

Ha lesz gyerekem biztos megengedném neki:)

Meg azért 5hónapja vannak együtt,megengedted neki,hogy járjanak, és ez is együtt jár ha együtt vannak :)

Szerintem engedd meg neki :)

2011. ápr. 13. 18:05
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg egy 14 évesnek nem kéne egy 17 évessel járnia...
2011. ápr. 13. 18:07
 13/23 anonim ***** válasza:
Egyébként egészen pontosan mitől félted a lányodat?
2011. ápr. 13. 18:07
 14/23 A kérdező kommentje:
hát félteni nem féltem..vagyis de mert igaz jól nevelt lány ,de ez a fiú nagyon el vette az eszét és félek ,hogy a szüzzeségét is elveszi ha megengedem hogy itt aludjon/ vagy már nem is szűz a lányom..kicsit ettől félek.
2011. ápr. 13. 18:14
 15/23 anonim ***** válasza:
45%
jaj nem mind1?? egyszer úgyis valaki elveszi a szüzességét,és ha most veszíti el akkor legalább olyannal akit szeret..
2011. ápr. 13. 18:17
 16/23 anonim ***** válasza:
És miért félsz attól, hogy elveszti a szüzességét. Te is elvesztetted egyszer.
2011. ápr. 13. 18:18
 17/23 anonim ***** válasza:
?
2011. ápr. 13. 18:18
 18/23 A kérdező kommentje:
Igen elveszítettem és meg is bántam. A legelső barátommal a 14 szülinapomon. Nagyon megbántam. Nem akarom hogy úgy járjon mint én. Persze nem azt mondom h a férjének adja oda magát de 14 évesen..meg fogja bánni és ettől félek:S
2011. ápr. 13. 18:46
 19/23 anonim ***** válasza:
Akkor talán meg kellene beszélned vele a dolog, nem? :) Leginkább, feltenni neki a kérdést, hogy 100 %-ig biztosan érzi-e, hogy akarja a srácot.
2011. ápr. 13. 18:50
 20/23 anonim válasza:
100%

"egy 14 évesnek nem kéne egy 17 évessel járnia"- na hát szép... régen is voltak korkülönbségek... és mindenki tudja hogy a lányok elöbb érnek... és a korkülönbség csak ilyenkorban számít késöbb nem fog túlságosan...

ha jól nevelt lány és beszélgetsz is vele erről na meg bízol is benne akkor nem lesz semmi. meg ha már 5 hónapja vannak együtt akkor szerintem már eléggé ismerik egymás testét is, szóval emiatt nem érdemes aggódni, és magamból kiindulva nem hiszem hogy érettnek érzi magát rá, habár ezt mindenki magában dönti el. beszélgess vele erről. mivel már mondtam én is ebben a helyzetben vagyok(lány szerepe) tudom, hogy nem csinálnánk olyat amirre nem vagyunk felkészülve. +ha anyám mondja akkor nem is tenném

ha megbízol a lányodban, akkor engedd neki,..ja és ne csak a lányoddal beszélj szerintem, hanem a fiúval is 3man ...

nekem ez a véleményem

2011. ápr. 13. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!