Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet belőle baj? Engedjem? Többi lent
Ha a lányom kitalálta ,hogy szeretné ha ott aludhatna a barátja nála pénteken .megengednéd? a lány 14 éves a fiú 17 éves. És 5 hónapja vannak együtt.
Nem korai? Ti megengednétek?
Ott aludhatna nála a barátja? Hol?
Egyébként meg... nyilván arra gondolsz, hogy szex is lesz. De, elég korai. De egyrészt ez nem 100 %. Másrészt meg azért, ha a lányod 14 éves, illene ismerned azt a fiút, akivel 5 hónapja jár.
én most a lány szerepében vagyok... : )
ha az anya bízik a lányában és a fiúban is akkor semmi gond, szerintem, de lehet hogy csak azért mondom mert szeretném ha nekem is megengednék... :D majd ha lesz gyerekem akkor majd át fogom tudni érezni mit érezhetett anyám
köszönöm az eddigi válaszokat!
Természetesen ismerem a fiút nincs róla rossz véleményem..de igen bennem van egy kicsit a félelem is h mi van akkor ha szexelnének..:S
Várok még tapasztalatokat és véleményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!