Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobjam? Te dobnád a helyemben?
Együtt vagyunk, hetente találkozunk kétszer-háromszor. Ilyenkor általában mindig én beszélek, mondok ezt-azt, mi történt velem aznap, folyton mesélek a barátaimról, ismerőseimről, családomról (talán ki is beszélem őket egy picit), mit gondolok kiről-miről, mik a félelmeim, mik az elképzeléseim satöbbi... Ő meg semmit nem mond. Nem oszt meg velem semmit, nem ad magából semmit. Nem mond semmit a barátairól, a családjáról, mik az "érzelmei"... nem tudom értitek-e miről beszélek. Egyébként egyáltalán nem az a szűk szavú, visszahúzodó, szégyenlős típus.
18/L
Nem bízik bennem? Nem szeret? Nem szimpatizál velem ezek szerint?
Lehet csak annyira oda van érted,h megkukul,és nem bír kinyögni egy szót sem...
De, ha amúgy nagydumás srác,akkor lehet,h nem szeret :( Amikor megismerkedtetek sokat beszélt? Amúgy gondolom így unalmas lehet vele lenni. Én lehet,h dobnám. Vagy kérdezd meg,h miért nem beszél.
te a leírtak alapján nem pont egy olyan személyről beszélsz akit szeretsz(nekem nem úgy jött le)
próbálj meg vele az érzéseiről beszélni úgy könnyebb lesz dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!