Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Dobjam? Te dobnád a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobjam? Te dobnád a helyemben?

Figyelt kérdés

Együtt vagyunk, hetente találkozunk kétszer-háromszor. Ilyenkor általában mindig én beszélek, mondok ezt-azt, mi történt velem aznap, folyton mesélek a barátaimról, ismerőseimről, családomról (talán ki is beszélem őket egy picit), mit gondolok kiről-miről, mik a félelmeim, mik az elképzeléseim satöbbi... Ő meg semmit nem mond. Nem oszt meg velem semmit, nem ad magából semmit. Nem mond semmit a barátairól, a családjáról, mik az "érzelmei"... nem tudom értitek-e miről beszélek. Egyébként egyáltalán nem az a szűk szavú, visszahúzodó, szégyenlős típus.

18/L

Nem bízik bennem? Nem szeret? Nem szimpatizál velem ezek szerint?

2011. ápr. 12. 21:07
 1/5 A kérdező kommentje:
És természetesen nem arról van szó, hogy nem hagyom szóhoz jutni. Így is gyakori a némaság (ami őt nem zavarja).
2011. ápr. 12. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet csak annyira oda van érted,h megkukul,és nem bír kinyögni egy szót sem...

De, ha amúgy nagydumás srác,akkor lehet,h nem szeret :( Amikor megismerkedtetek sokat beszélt? Amúgy gondolom így unalmas lehet vele lenni. Én lehet,h dobnám. Vagy kérdezd meg,h miért nem beszél.

2011. ápr. 12. 21:12
 3/5 anonim ***** válasza:

te a leírtak alapján nem pont egy olyan személyről beszélsz akit szeretsz(nekem nem úgy jött le)

próbálj meg vele az érzéseiről beszélni úgy könnyebb lesz dönteni.

2011. ápr. 12. 21:21
 4/5 anonim válasza:
Hàt furcsa egy hejzet.Te beszélsz,ö meg bologat,vagy csak bàmul nèmàn?Szerintem mèg ne dobd ki,igaza van az elöttem szòlònak,h kèrdez ra mièrt ijen nèma?Lehet màsra vàgyik,ès nem tud h kezdemènyezni.:-DMondjuk velem volt ojan,h csak ölelkezve fekûdtûnk egymas mellet nèmàn,a puszta jelenlètûnk elèg volt egymasnak ahoz,h boldogok legyûnk.Persze ez nem mindenapos volt.Kèrdezz rà ugy a legtisztabb!
2011. ápr. 12. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Talán nem a gyakorikerdesek.hu kommentelőinek kéne megmondani, hogy mit kezdjél a kapcsolatoddal... Gondolkodtál már azon, hogy ezt ne ide írd, hanem a barátodnak mondd el? Hogy rákérdezz, miért csinálja? Gondolom nem. Grat.
2011. ápr. 13. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!