Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a fiúk 16 - 17 évesen egymást tapizzák?
Figyelt kérdés
Úgy értem, sokszor beszélnek csajokról, csajozásról, de egymás fenekét csapkodják, stb...
Ha lányok vannak körülöttük, és úgy játszák meg a b*zikat, lehet, hogy csak vagánykodni akarnak, jó poénnak tartják?
Vagy azért nyúlkálnak egymáshoz, mert nincs barátnőjük, de kell nekik vmi pótcselekvés?
Nyugtassatok meg, hogy ezt kinövik előbb - utóbb...
2009. márc. 2. 09:04
1/15 anonim válasza:
Komolyatalanok,gyerekesek és maamúgy is divat a fiatalok körében melegnek lenni,úgy értemvan aki nem tehet róla de van aki divatból csinálja...Remélhetőleg kinövik.
2/15 anonim válasza:
Ez elég jó út a meleggé váláshoz sajnos :D
4/15 anonim válasza:
Szerintem ez nem normális dolog. de az is lehet h csak csak kiváncsiak,nem tom..
5/15 anonim válasza:
Hát nemtom xD mi is szoktuk de csak hülyeségből :P és ritkán, pl olyan volt hogy részegen alapitottunk egy csoportot, és csak az a fiú léphetet be aki megfogta az egyiknek a fenekét, persze én is bent voltam pár vodka után xD
6/15 anonim válasza:
Régen mi is csináltunk ilyeneket, de tényleg csak hülyéskedtünk..ez a kötődés egyik kifejező formája :P
7/15 anonim válasza:
Mert a fiúk nem "szercsizik" meg "láwolják" egymást, hanem néha-néha poénből így nyilvánítják meg, hogy nagy haverok, hogy együtt hülyéskednek stb. Amúgy meg ezen nincs mit kínőni mert ez nem korhoz kötött "pótcselekvés" hanem sima "hülyülés", előfordulhat 14 esetleg 18 évesen is.
8/15 anonim válasza:
szerintem nem normális dolog. hacsaknem melegek..
9/15 anonim válasza:
poénnak elmegy 1x, de elég tré dolog, és ebből szerintem nem az jön le, h dejó haverok hanem, h dekislátenshomik.
10/15 anonim válasza:
Wáh:D nálunk csak csinálják a műsort a lányoknak,mert ugye egy lány nem menne bele egy ilyen tapizásba-nyögdösésbe midnenki előtt egy fiúval.Így a legkézenfekvőbb megoldás egy hasonló gondolkodású haverral ökörködni.Nálunk miden szünetbe úgy csinálnak mintha bnának meg szpnának.Persze csak ruhán keresztül.Sztem biztos kinövik,ha csak nem fognak vonzódni a saját nemükhöz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!