Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha igyénytelen a pasitok, és ez zavar?
Szerintem is először beszélj vele komolyan erről. Aztán ha úgy van szakíts, vagy vegyél erőt magadon és fogadd el.
Különben 1 év az semmi. Azt hiszed sok, de nem. Majd 10 év lesz sok :))) de komolyan, eleinte soknak tűnik, de később rájössz annyira mégsem.
fasza gyerek :D
énis igazgatom meg vakarom meg minden :d
ez természetes dolg :D
te nem vakarod meg ha viszket? ha igen akkor :húúú de undoritó vagy...
°°S°°
A fő kérdés, hogy "mit csinálnánk", ugye?
Na hogy én mit csinálnék? Először is sértésnek venném. Nem vagyok annyira fontos, hogy készüljön (hajmosás zuhanyzás stb.) ha találkozunk? Akkor eleve nincs miről beszélni. Jó nem lehet mindig úgy kinézni mintha skatulyából húztak volna ki, de azért próbálkozni lehet!
Én azt szűrném le, hogy nem tart fontosnak.
A pukiról meg annyit, hogy ok, természetes dolog de azért annyit meg lehetne tenni, hogy az ember nem a másik orra alá szellent. Ha már annira kell, akkor kimegy a wc-re vagy ahová akar, és kész. Szerintem bármilyen természetes dolog is, a másikat tiszteljük meg azzal, hogy nem egy romantikus kézfogás közben pukizunk egy nagyot.
Én konkrétan megmondanám neki, hogy zavar az igénytelensége, és sértőnek érzem.
Ha az elején is ilyen volt, akkor mondhatsz bármit, nem fog megváltozni úgysem.
Ha már az egy év alatt lettek ilyen gusztustalan szokásai, akkor kérdezd meg, hogy fontos vagy-e még neki, és ha igen, akkor vegye észre magát.
Felesleges célozgatni, meg közösen fürdeni... ha nem beszélsz vele nyíltan, mindez semmit sem fog érni. A pasik nem mindig veszik a célzásokat, és nem fürdetheted mindig te... nem az anyja vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!