Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mondja minden haverjanak, hogy lefekudtem vele? Pedig nem is igaz, igaz hogy smaci es tapi volt de semmi tobb.
Ezt már egyszer megkérdezted nem?
TE HÜLYE VAGYOLSZ !!! KI NEM SZARJA LE A HAVERJAJIDAT TE KRETÉÉÉÉN KREEEETÉÉÉÉÉÉÉN
KRETÉN KREEEEETTÉÉÉÉNNNKRETÉN KREEEEETTÉÉÉÉNNNKRETÉN KREEEEETTÉÉÉÉNNNKRETÉN KREEEEETTÉÉÉÉNNNKRETÉN KREEEEETTÉÉÉÉNNNKRETÉN KREEEEETTÉÉÉÉNNNKRETÉN KREEEEETTÉÉÉÉNNNKRETÉN KREEEEETTÉÉÉÉNNNKRETÉN
Azért mondja, mert szeretné hogy így legyen.
Javaslom ne is várasd sokáig. Legyen jó mindkettőtöknek. Ha már úgyis mondja.
De komolyra fordítva: Le kéne keverni annak a kis nyikhajnak egy akkora pofont, hogy csillagokat lásson. Ez egy semmirekellő gyerek. Gondold el, hogy ha tényleg le is fekszetek, miket fog mesélni. Inkább talán ne is gondoljunk bele.
Ismerem a kisfiúkat én is voltam. Hagyd ott és mond el hogy miért tetted. Legközelebb nem csinál ilyet. Te meg keress egy rendes gyereket!
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!