Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert mondja minden haverjanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert mondja minden haverjanak, hogy lefekudtem vele? Pedig nem is igaz, igaz hogy smaci es tapi volt de semmi tobb.

Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
42%

Ezt már egyszer megkérdezted nem?

TE HÜLYE VAGYOLSZ !!! KI NEM SZARJA LE A HAVERJAJIDAT TE KRETÉÉÉÉN KREEEETÉÉÉÉÉÉÉN

KRETÉN KREEEEETTÉÉÉÉNNNKRETÉN KREEEEETTÉÉÉÉNNNKRETÉN KREEEEETTÉÉÉÉNNNKRETÉN KREEEEETTÉÉÉÉNNNKRETÉN KREEEEETTÉÉÉÉNNNKRETÉN KREEEEETTÉÉÉÉNNNKRETÉN KREEEEETTÉÉÉÉNNNKRETÉN KREEEEETTÉÉÉÉNNNKRETÉN

2009. márc. 1. 19:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
mert dicsekszik...szóval megkérdezted a srácot ahogy tanácsoltam, vagy ez egy teljesen más kérdés és nem függ össze az előző hasonló kérdéssel?:)
2009. márc. 1. 19:48
 3/5 A kérdező kommentje:
ez mas,azt en is olvastam de nem ahhoz tartozik.
2009. márc. 1. 19:54
 4/5 anonim ***** válasza:
68%

Azért mondja, mert szeretné hogy így legyen.

Javaslom ne is várasd sokáig. Legyen jó mindkettőtöknek. Ha már úgyis mondja.

De komolyra fordítva: Le kéne keverni annak a kis nyikhajnak egy akkora pofont, hogy csillagokat lásson. Ez egy semmirekellő gyerek. Gondold el, hogy ha tényleg le is fekszetek, miket fog mesélni. Inkább talán ne is gondoljunk bele.

Ismerem a kisfiúkat én is voltam. Hagyd ott és mond el hogy miért tetted. Legközelebb nem csinál ilyet. Te meg keress egy rendes gyereket!

25/f

2009. márc. 1. 20:06
 5/5 anonim ***** válasza:
2009. márc. 1. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!