Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyenlős vagyok. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyenlős vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

egyszerűen szégyenlős vagyok..van barátom,már 4 hónapja,de még nem volt semmi:petting sem... nem merek előtte levetkőzni.:S lehet hogy azért mert nem vagyok megelégedve a testemmel:S hogy mondjam el ezt neki?:S köszi előre a válaszokat..

16/L

2009. márc. 1. 19:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
en is pont igy voltam,nagyon nehez volt eloszor,en is kb 4 honap utan tettem meg,de neki koszonhetoen,mert allandoan kerte,es bizonygatott h jo lesz,meg h semmi baj velem,sb........csak 1 x kell magad ravenned,es szerintem itt az ideje ennyi ido utan,ha szeret akkor barhogy szeret.1x megkellesz tenned,ne tunj gyerekesnek elotte,gondolj arra h furdoruciban vagy nyaron.....aztan csak a bugyit meg a mellcit kell lelokd..az me mar menni fog,mert fog segiteni o...sok sikert
2009. márc. 1. 19:06
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi:)csak kicsi a mellem :S és ugye ez ruha alatt nem láccik :S
2009. márc. 1. 19:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
hagyd már ezt a kicsi a mellem dolgot:) a pasid nem a melled miatt van veled, mert ugye eddig is tudta hogy kicsik... Nem? Szóval csak ügyesen és lazán:)
2009. márc. 1. 19:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem kell csalós cuccokat hordani és akkor nem lesz meglepi :)
2009. márc. 1. 19:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első pettingem elött én is féltem, hogy nem vagyok elég szép, nem fogok tetszeni a partneremnek.Nálunk is kb. 3-4 hónap között történt meg az első petting.De ő nagyon örült neki, amikor láthatott ruha nélkül és tetszettem neki.Hidd el, a te párod legalább enyire fog neked örülni.És nem az számít, hogy nagyok e a melleid..egy kis mell is legalább olyan szép lehet, főleg a szerelmednek.
2009. márc. 1. 19:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

--Jajj, kicsik a melleim, ronda a testem, nem vagyok szép--

Rosszul állsz hozzá a dolgokhoz ;) Ő előtte félsz levetkőzni, az ő szemével gondolj magadra. Biztos vagyok benne, hogy ő lesz tested legnagyobb csodálója, minden porcikádat szeretni fogja. Talán a legjobban a ciciidet :) Biztos nagyon boldog lesz, ha láthat. Te meg nem akarod megadni neki ezt az örömöt?

Megérdemli?

Ha igen, akkor itt az ideje, hajrá! :)

2009. márc. 1. 19:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Sötétet csinálsz, behunyod a szemed és elengeded magad. Így le lehet győzni a szégyenlősséget.
2009. márc. 1. 19:41
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :) igy már bátrabb vagyok 1 fokkal :)(L)
2009. márc. 1. 20:40
 9/10 anonim válasza:
0%
Szegyeld magad!!!!!!!
2009. márc. 1. 20:51
 10/10 anonim ***** válasza:

A sötét, vagy egy jó hangulatvilágítás segíthet.

És nem kell vetkőzéssel kezdeni. Előtte hadd simogasson kicsit ruhán keresztül: olyan jó lesz, hogy nagyon hamar elfelejted majd minden félelmed! Próbáld csak ki!

Azért vegyél hozzá egy jó laza ruhát - a többit majd ő megoldja :-) ha látja, hogy neked is jól esik.

2009. márc. 2. 02:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!