Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Guminő. Vélemény? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Valahol azt olvastam több embertől is, hogy aki guminőt használ segédeszközként az szánalmas ember, mert ma már egy kis pénzért bárkivel kufircolhat az illető, a guminő meg olyan ronda meg mű meg minden...
ti mit gondoltok erről?
Annyi fura perverzió van... a guminő nem árt senkinek... Ha ez neki jó, akkor hajrá. XD
20L
19:14 ezt kifejtenéd? mert így elsőre semmi kivetnivalót nem érzékeltem abban ahogy leírtad
19:19 "az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé" XD
19:28 értem, ez így végülis jogos :)
nekem amúgy már megfordult a dolog a fejemben, mert egyszerűen soha semmi nem jött össze csajokkal, még az olyan abszolút egyszerű dolgok se mint a csók...de ez már évekkel ezelőtt volt :D azóta nem foglalkozok a problémával, elvagyok ahogy vagyok
Első vagyok.
Mit nem lehet ezen érteni? Volt már szexuális kapcsolatom, így el tudom képzelni, ahogy egy férfi teljes önkívületi állapotban van. Mondjuk beindulsz, a fantáziád a fellegekben, és rácsapsz a nőci "fenekére"..."ezzaz bébi:'D
Bocsi, de tényleg vicces azért:)
És a kommented előtti jól mondta. Ez már komoly bajokra utal. Főleg, ha még mások is megtudják...neked akár még nagyobb problémát okozhat a lelkedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!