Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Guminő. Vélemény? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Valahol azt olvastam több embertől is, hogy aki guminőt használ segédeszközként az szánalmas ember, mert ma már egy kis pénzért bárkivel kufircolhat az illető, a guminő meg olyan ronda meg mű meg minden...
ti mit gondoltok erről?
Komolytalanság nélkül. Ha a guminő jó és jól használjak, akkor kellemes. [link] tudom ajanlani. Azaz alap latex modell. Régen csináltak Magyarországon is ilyet.
Akkor kellemes ha a baratnőd is elfogadja és segit. A baratnőd se unatkozzon, érdemes neki felfújható gumifarkat venni. A gumibaba jópár dologban többet tud mint az igazi. Amithez linket adtam az nem draga es nem csunya. Akár mondhatnám kifejezetten szép. Amire kell ugyelni: viz bazisu sikositót használj, zuhannyal most el mindig majd szaradás után hintőporozd be. Sohase fuj tudővel, mindig pumpával. (A leheletben lév nedvesség teszi tönkre belülről....)
A gumibababan az jo, hogy menet közben lehet benne a levegő nyomását változtatni. Akkor másképpen szorit. Ez a baratosnéni is meg tudja tenni, pumpával belefuj majd kiereszt belőle levegőt. A jó latex baba évekig mukodik, akar napi használat mellett is. Baratom aki ajanálotta akkor szokott rá, amikor felesége terhes lett. Most már utána is használjak. Én is vagy 10 éve. A bartnőmmel sokszor közösen. Nincsen e miatt semmi surlódás. Ő a gumifarkat is használja máskor: uszodában úszóruha alatt. Karövvel úszik, és azt mondja igencsak kellemes. Nemek a baba, neki a felfújható farok. Egymásnak is tudunk igy örömet szerezni, no meg jól szórakozunk. Szóval ésszel és nem a nalunk kapható pvc vackok és nem a dollárezrekbe kerülő szilikon holttestek alapján kell ítéln. A felfujható baba egy jó eszköz. Feltéve ha jól megcsináljak, és kulturáltan használjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!