Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon a lányok hány százaléka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon a lányok hány százaléka jár diszkóba?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék az arányokra a mai 13-20 közötti lányok esetében. Olyasféleképpen, hogy vannak akik reflexből, ő be nem tesz oda a lábát, aztán aki volt már ott életében, aztán aki el-eljárogat félévente egy-kétszer, aztán a havonta egy-kétszer, aztán akinek az jelent a kikapcsolódást,hogy minden héten szétrázza magát és jól bepiál.

Szóval az arányokra lennék kíváncsi (életkor tekintetében is.)

2011. ápr. 10. 16:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam és nem is szeretnék , mivel nem nagyon hiszem hogy ott találkozhatok olyan fiúval akivel normálisan el is lehet beszélgetni! L/19
2011. ápr. 10. 17:26
 12/15 anonim ***** válasza:

Kiestem a korhatárból, de balkán után a 18-20 közötti korúakat kérdezd... Mivel 18 alatt be sem engedhetnének.

pár havonta egyszer lemegyek egy ilyen helyre, akkor a fogyasztásom: 1 koktél(alkoholos) és utána szóda MERT táncolni megyek nem 'beb@szni'. Nem csinálok hülyeséget, őrültséget, általában eljön velem a párom aki meg sörözik. De még egyszer sem mentünk úgy haza egy ilyen helyről sem, hogy ne tudnék magamról, vagy egyszer sem kellett úgy felkeljek, hogy nem tudom fiú vagyok-e vagy lány. Bár láttam én is sok érdekes arcot, valszeg nem egy kislány 'szopott' hogy beengedjék a biztonságiak, azok már kb f10kor úgy néztek ki, mint én legrosszabb rémálmaimban. Szerintem a legundorítóbb dolog a világon, ha egy lány/nő/asszony úgy szétcsapja magát, hogy nem tud a világáról sem... Sajnos valszeg jellemző, de nem lennék erre büszke...

2011. ápr. 10. 18:20
 13/15 anonim ***** válasza:
előző: 21/l
2011. ápr. 10. 18:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Én el-el járogatok, ahogy te is írtad. Szeretek táncolni nagyon, és imádok a barátnőimmel bulizni..olyan igazi csajos estét csapunk, alkohollal, zenével..aztán irány a szórakozóhely. Imádom azokat az estéket, mindig történik valami, ami később egy jó élmény lesz.
2011. ápr. 10. 18:56
 15/15 anonim ***** válasza:

néha járok el, pár havonta mert tanulnivalókból nincs hiány..

viszont ha elmegyünk mindig nagy buli szokott lenni.. nem olyan hogy elmentem kicsit untam magam és hazaértem..

hanem iszunk (mértékkel), táncolunk ahogy tőlünk kitelik, és a bulizásaim során talán egyszer volt, hogy nem jött a képbe egy kis kavargatás valakivel valahogy mindig jön valami. (ez után biztos jönnek a mekkora ribi kommentek)

15/L

2011. ápr. 10. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!