Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon a lányok hány százaléka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon a lányok hány százaléka jár diszkóba?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék az arányokra a mai 13-20 közötti lányok esetében. Olyasféleképpen, hogy vannak akik reflexből, ő be nem tesz oda a lábát, aztán aki volt már ott életében, aztán aki el-eljárogat félévente egy-kétszer, aztán a havonta egy-kétszer, aztán akinek az jelent a kikapcsolódást,hogy minden héten szétrázza magát és jól bepiál.

Szóval az arányokra lennék kíváncsi (életkor tekintetében is.)

2011. ápr. 10. 16:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
31%
A jó csajok kb 90%-a. Amúgy mi az, hogy "és jól bepiál"? A diszkóba mindenki jól bepiál? Nem is tudtam...
2011. ápr. 10. 16:31
 2/15 anonim ***** válasza:
93%

Én nem voltam és nem is szeretnék menni.

Nem tudom, hogy mi a jó abba, hogy tök részeg mindenki, és kiír facebookra vmi hülyeséget és másnap odaírja, hogy erre nem is emlékszem, mert olyan részeg voltam.

Szerintem szánalmasak az ilyen lányok.

15L

2011. ápr. 10. 16:31
 3/15 anonim ***** válasza:
93%
15/L le a kalappal, ez igen!ugyanígy gondolom
2011. ápr. 10. 16:32
 4/15 anonim ***** válasza:
48%

A kérdés már eleve manipulatív, mert:

a. ma már nem léteznek diszkók (azok a '60-as, '70-es években voltak, és diszkó zene szólt bennük: Abba, Boney M)

Ma az olyan típusú szórakozóhelyeket, ahol EDM (Elektronikus tánczene)szól, kluboknak szokás nevezni.

b. Nem biztos h aki szétrázza magát, az jól be is piál

2011. ápr. 10. 16:33
 5/15 A kérdező kommentje:
Én nem nagyon jártam ilyen helyekre (voltam már), így inkább mások visszajelzéseiből informálódom, és sok ismerős lánytól hallottam vissza, hogy a péntek esti program, jót "táncolnak" aztán berúgnak, és érdekel, hogy ez mennyire jellemző, vagy ha nem ez akkor mi a jellemző?
2011. ápr. 10. 16:51
 6/15 anonim ***** válasza:

16/L

biztos hogy le nem megyek egy ilyen helyre mégegyszer. szánalmas.

2011. ápr. 10. 16:58
 7/15 anonim ***** válasza:

Én havi 1x,max.2x megyek diszkóba,és akkor előtte általában jól beiszok,különben nem bírnám ki az ottani zenét:))

Ilyenkor az estéből néhány részlet kiesik,de nagy részt emlékszem mindenre,és nem csinálok semmi olyan dolgot,amit ne tennék meg józanon se,csak ilyenkor általában jobb a kedvem,elfelejtem a dolgokat,és tombolok.

De amúgy teljesen más a közegem,nem is bírom a diszkós cicafiúkat&lányokat,meg nem szokásom kiírni fb-re hogy mennyire részeg voltam előző este,és mennyire nem emlékszem semmire,ezt inkább csak kettesben beszélem meg az adott személlyel,akivel voltam bulizni.

Amúgy tök szívesen járok moziba,színházba,vagy koncertre,vagy csak kiülök,kiülünk este és beszélgetünk,nevetgélünk,teázunk(!),nekem ez is épp olyan jó szórakozás:)

17/L

2011. ápr. 10. 17:05
 8/15 anonim ***** válasza:

Én általában a hányásukban fetrengő, szétdrogozott, nyüszítő fiatal lányokat szoktam ott látni. Nagyon durva, mi meg egy átlag egyetemi szórakozóhelyen... Beszarás... Hát, ilyen csúnya, gonosz helyet még életemben nem láttam.

Nem is tudtam, hogy a lányok nem azért menekülnek el hajnali 3 fele, mert a hímtársaim elijesztik őket, hanem szaladnak a detoxba, mert esetleg megittak egy-két finom italt, és hülyére táncolták magukat.

Jaj, kérem, ekkora népbutítás áldozatai ne legyünk már!!!!!!

2011. ápr. 10. 17:09
 9/15 anonim ***** válasza:

"Ilyenkor az estéből néhány részlet kiesik,de nagy részt emlékszem mindenre,és nem csinálok semmi olyan dolgot,amit ne tennék meg józanon se,csak ilyenkor általában jobb a kedvem,elfelejtem a dolgokat,és tombolok."

Na mondjuk ez meg a másik véglet, amikor azt hiszi, hogy teljesen ura minden egyes mozdulatának és tetteinek... Fiatalság, bolondság.

2011. ápr. 10. 17:10
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem járok...mégcsak az kellene...én rock koncertre járok (:

16/L

2011. ápr. 10. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!