Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha szemüvegben megyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha szemüvegben megyek diszkóba?

Figyelt kérdés

Sajnos szemüveget kell viselnem, és holnap diszkóba megyünk a haverokkal. Legszívesebben otthon hagynám, de nélküle nem látok túl jól messzire, és így még szemezni se tudok lányokkal.

20f

2011. jún. 17. 17:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Mégis mért lenne ciki??? o.O Sztem aranyos, ha egy fiún szemüveg van :)
2011. jún. 17. 17:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem gáz, csak ha te annak tartod vele magadat! Nekem is szemüvegem volt, de már leváltottam kontaktlencsére, reggel be, este ki, ez 5 perc össz. és minden probléma megoldva ;)
2011. jún. 17. 17:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz. Ma már gáz szemüveg sincs, az SZTK keretes szemcsi is divat lett kb...Ha meg téged zavar, kontaktlencse. Azt se kell minden nap betenni, ha nem akarod. De tényleg nem gáz a szemüveg se.
2011. jún. 17. 17:50
 4/9 A kérdező kommentje:

Kontaktlencsém sajnos nem lehet mert érzékeny rá a szemem :S Különben ilyen van:

[link]

Amugy azt mondják rám, hogy jó a stílusom, öltözködésben és frizurában is, remélem ez nem ront az összhangon...

2011. jún. 17. 17:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ront, nyugi :)
2011. jún. 17. 18:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyáltalán nem gáz! Sőt! Sok lánynak jobban is tetszenek a szemüveges fiúk. Ha hiszed, ha nem több felmérés is azt állapította meg, hogy a lányok a szemüveges fiúkat nem csak okosabbnak gondolják, de gyengédebbnek is és figyelmesebbnek is.

Csak arra figyelj - bár nem tudom, mennyire "brutál" diszkóba mentek - de ha a környezetedben verekedés törne ki, azonnal vedd le!! :)

Jó bulizást nektek; és hódíts a szemüvegeddel! :))

Üdv:

ParlanDO

2011. jún. 17. 18:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha bepárásodik, és nem látsz majd semmit, akkor legyen egy tok nálad, amibe elteheted....
2011. jún. 17. 18:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is szemüveges voltam, de aztán rátaláltam a Bates-módszerre, és pár természetgyógyász weboldalát elolvasva rájöttem hogy az eddig elfogadott egészségügy sz*rt se ér...
2011. jún. 17. 19:13
 9/9 anonim ***** válasza:
És tényleg használt??
2011. jún. 17. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!