Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha porszívót tartok a nyakamhoz akkor az olyan lesz utána, mintha ki lett volna szívva?
Figyelt kérdés
Mármint olyan lila lesz utána? Kérlek a kérdésre válaszolj és ne arra kérdezz rá, hogy miért érdekel. :)2011. ápr. 8. 22:45
1/10 anonim válasza:
Kit akarsz már féltékennyé tenni? :)
2/10 You got OWNED! válasza:
Tudtommal nem.
Miért érdekel?
Tán mert azt hazudtad, hogy van barátnőd de közben nincs és ezzel akarod bizonyítani, hogy van?
3/10 A kérdező kommentje:
eltaláltad... :)
egyébként egyik barátomat... :)
tudom szánalmas, de más már nem jut eszembe
2011. ápr. 8. 22:47
4/10 A kérdező kommentje:
első találta el mármint
2011. ápr. 8. 22:47
5/10 anonim válasza:
Ez azt hiszed "menő"? -.-"
Inkább gáz. De nagyon.
6/10 anonim válasza:
amuyg nem ojan lesz legnagyobb valószínűséggel ( a tudósok állítják) hogyha porszivoval szivod ki a nyakad akor kilyukad és ott kell majd lelegezned nem biztos nekem is csak mondták
7/10 anonim válasza:
És mi lenne ha kamuzás helyett keresnél egy csajt (kiszívná neked ne félj)?
8/10 anonim válasza:
sztem kérj meg valakit, hogy szívja ki neked :D uncsid, tesód, bárki akiben megbízol :D
9/10 anonim válasza:
úgy tűnik már próbáltad csak nem sikerült. Helyette az agyadat szívta ki és ezért teszed fel ezt a bűn gáz és hülye kérdést. :|
10/10 anonim válasza:
Ha elég erősen szív, összejöhet a belső vérzés. (mert ezt sokan nem tudják, de kiszívásnál a kis erek elpattannak és vér kerül a bőröd alá, azért lesz olyan szép színe, mint pl vérvétel után, ha rosszul csinálják)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!