Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csinál ilyet egy hetero pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinál ilyet egy hetero pasi?

Figyelt kérdés

Adott egy hapsi, aki a neten öltöztetős, babás játékkal játszik, hobbiként süt és főz, kertet rendez. Mindemellett elég vékonyka a hangja, szinte nőies, szedi a szemöldökét.

Vajon meleg lehet, vagy csak khm... elég érdekes egy személy ?

Szerintetek ? Mit gondoltok róla ?

2011. ápr. 8. 18:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A gender és a szexuális vágy két külön dolog. Nem úgy működik, hogy mivel valaki a f@szra izgul, TEHÁT ezeket és ezeket a dolgokat kell csinálnia...

Vannak nők akik szeretnek sminkelni és vannak akik nem. Vannak férfiak akik szeretnek öltözködni és vannak akik nem. Nem minden fiús lány leszbikus, és nem minden feminin pasi meleg. A melegek között is vannak férfias srácok és plázacica leszbikusok. Mindenki azt vesz fel ami jólesik neki. A legtöbb ember egyébként érdekes személy.

2011. ápr. 8. 18:16
 12/15 A kérdező kommentje:
Akkor valami bűzlik nála ?
2011. ápr. 8. 18:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Az egyetlen módja hogy megtudd meleg-e, az hogy megkérdezed tőle. Ez a találgatás kb olyan mintha valakinek a haja árnyalatából akarnád kitalálni az IQját. Nőjj fel.
2011. ápr. 8. 18:52
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes hozzászólásodat, szebbé tetted az életem.

Most őszintén, hogyan gondoltad ? Odamegyek hozzá ( látásból ismerjük egymást csak), hogy: - Bocsi, de te meleg vagy ?

Hát, igen. Minden bizonnyal nem nézne hülyének, és nem küldene el a jó anyámba.

2011. ápr. 8. 18:56
 15/15 anonim ***** válasza:
nem feltétlen, de azért elég gyanús. én is szeretek divattal-öltözködéssel kapcsolatos oldalakat nézni, szép kerteket is szeretem, kertépítős műsorokat nagyon bírom és főzni is szoktam, sütni nagyon ritkán. és ki van zárva, hogy meleg legyek! persze ezek mellett azért konditerem és küzdősportok is játszanak.
2011. ápr. 8. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!