Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány hetero pasi nézi a fiúk klubból című sorozatot?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 02:59
1/13 anonim válasza:
Szerintem a fél kezemen meg tudnám számolni.
Bár én lány vagyok. :D
2/13 anonim válasza:
:D micsoda kérdés.. Egy sem. Maximum esettanulmánynak. deee nem, még akkor sem.
3/13 anonim válasza:
Gyakori kérdés lehet a Kék Osztrigában(TM)
4/13 anonim válasza:
Én a csajommal végignéztem az összes évadot.
Mi röhögtünk rajta,amikor nyalták-falták egymást:).
Nem mondom elsőre megdöbbentő volt azért.
5/13 anonim válasza:
Aki nézni tudja, az már nem teljesen hetero. Engem undorít, ha két férfit látok együtt. Pfujj. Természetellenes, olyan, mint állattal. Két nő együtt még jó is. A nők természetében alapvető a gyengédség, ezért nem zavaró. És ha egyedül szép a női test, ketten együtt miért ne lennének? De a férfiak nem szépek, és nem természetes, ha gyengédséget mutatnak egymás iránt. Inkább hányingert keltő.
7/13 anonim válasza:
nem is hallottam még erről a műsorról.....
8/13 anonim válasza:
07:04
Ez a legrosszabb indok, amit valaha hallottam. Vagy mindkettőt elfogadod, vagy egyiket sem. Szerintem az már régen nem "gyengédség" kategória, ha két leszbi szexel, de az sem feltétlenül tartozik ide, ha két pasi...
9/13 anonim válasza:
07:04
Inkább úgy mondanám, hogy elfogult vagy.
Egy nőnek meg a férfitest szebb, és én konkrétan úgy vagyok vele, hogy egy pasinál csak kettő lehet jobb. :D
10/13 anonim válasza:
sztem is béna indok az ilyen. el hiszem hogy a pasiknak nehéz ezt tolerálni..de "két nő együtt még jó is"? miért csak az?..szerintem még két pasi együtt is jó, ha már itt tartunk :D de nem értem miért kellene aszerint elfogadni valakit, hogy szerinted melyik esztétikus, vagy nem.. :) namindeggy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!